Έκταση και στα διεθνή μέσα πήρε η καταγγελία της 21χρονης Βρετανίδας που υποστηρίζει ότι ότι έπεσε θύμα βιασμού στη Ρόδο από πρώην παίχτη ελληνικού ριάλιτι.

Η Daily Mail που δημοσίευσε το γεγονός της καταγγελίας εστιάζει σε μια λιγότερο γνωστή πτυχή της, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων, η κοπέλα προσπάθησε να αυτοκτονήσει αμέσως μετά τον βιασμό της μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείο που διέμενε στη Ρόδο. Βέβαια, μία από τις φίλες της την τελευταία στιγμή κατάφερε να αποτρέψει το -παρ’ολίγον μοιραίο- και μαζί πήγαν στο αστυνομικό τμήμα να κάνουν την καταγγελία.

Στο άνωθεν μέσο ο δικηγόρος της 21χρονης περιέγραψε την υπόθεση, αναφέροντας πως η γυναίκα που είχε πάει για διακοπές στη Ρόδο μαζί με φίλες της και βρισκόταν σε γνωστό κλαμπ της Ρόδου, ο πρώην παίχτης ριάλιτι της ζήτησε να βγουν έξω να μιλήσουν. Τότε την παρέσυρε την κοπέλα σε ένα σκοτεινό στενό όπου και καταγγέλλεται ότι τη βίασε.

«Η πελάτης μου είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο βιασμός έγινε τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου και η καταγγελία έγινε το βράδυ της 25ης Μαΐου. Μετά την επίθεση η 21χρονη έτρεξε στους φίλους της οι οποίοι την πήγαν στο δωμάτιό τους όπου, όπως τους είπε, ήθελε να κάνει μπάνιο γιατί ένιωθε βρώμικη. Στη συνέχεια, όμως, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τους καρπούς της. Την έσωσε μια φίλη της που μπήκε στο μπάνιο την κατάλληλη στιγμή» πρόσθεσε ο δικηγόρος της.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της κοπέλας, η 21χρονη σπουδάζει αγγλική φιλολογία σε γνωστό πανεπιστήμιο της βόρειας Αγγλίας, ενώ η οικογένειά της ζει στο Λονδίνο.

«Η πελάτης μου ήταν σε διακοπές στη Ρόδο από τις 22 Μαΐου για να γιορτάσει το τέλος της εξεταστικής στο πανεπιστήμιό της. Το βράδυ της επίθεσης είχε πιει 2-3 ποτά. Είναι παιδί μιας ευκατάστατης οικογένειας και δεν έχει καμία χρηματική απαίτηση από τον κατηγορούμενο» πρόσθεσε ο δικηγόρος. Τόνισε, δε, πως: «Το μόνο που ζητάει για τον κατηγορούμενο είναι να τιμωρηθεί για το έγκλημα του βιασμού».

Τέλος, σημειώνεται πως ο δικηγόρος του 30χρονου, Στέλιος Αλεξανδρής, υπογράμμισε πως δεν υπήρξε βιασμός αλλά υπήρξε συναίνεση και των δυο, ενώ «τα κίνητρα της καταγγέλλουσας θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια».