Νέα στοιχεία για την κατάθεση που έδωσε η ιατροδικαστής η οποία εξέτασε τη Μαλένα, Χριστίνα Τσάκωνα, στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών αποκαλύπτονται.

 H ιατροδικαστής που εξέτασε τη Μαλένα, το πρώτο παιδί που πέθανε ανεξήγητα στην οικογένεια Δασκαλάκη από την Πάτρα, επιμένει στην ηπατική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου, αλλά δεν αποκλείει την εγκληματική ενέργεια, όπως μεταδίδει το Star. Άλλωστε, αν γίνει η εκταφή της Μαλένας, εκτός από τα οστά, στοιχεία μπορούν να εξαχθούν και από τις τρίχες του παιδιού, κυρίως για τοξική ουσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star  δύο ώρες κράτησε η κατάθεση της κ. Τσάκωνα στους αστυνομικούς την περασμένη Παρασκευή. Επιμένει στο πόρισμά της, αυτό της ηπατικής ανεπάρκειας με βάσει τα ευρήματα που είχε. Δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση λοιπόν, αλλά σε συσχέτιση με τις εξελίξεις και τους θανάτους και των τριών παιδιών και κυρίως της Τζωρτζίνας που είναι ανθρωποκτονία, δεν μπορεί αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια και στη Μαλένα.

 Η ιατροδικαστής, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, είπε στις Αρχές: «Δεν υφίσταται κανένα νεότερο εύρημα που να διαφοροποιεί το πόρισμά μου για τη Μαλένα. Ωστόσο, επειδή διερευνάται ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε σχέση με την περίπτωση του τρίτου παιδιού και η μητέρα είναι προφυλακισμένη, κάντε οποιαδήποτε ανακριτική πράξη κρίνετε αναγκαία και σκόπιμη προκειμένου να βρεθεί αν υπάρχει οποιοδήποτε νέο στοιχείο».