Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 31χρονος από την Αλεξανδρούπολη που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του, Τζεβριέ.

Ο 31χρονος συζυγοκτόνος την χτύπησε τόσο άγρια που η Τζεβριέ υπέστη ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η δίκη διήρκησε 9,5 ώρες και η έδρα δεν δέχθηκε κανένα ελαφρυντικό περί πρότερου εντίμου βίου του κατηγορούμενου, ο οποίος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η δολοφονία έγινε στις 9 Δεκεμβρίου του 2021, όταν η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, μόλις τέσσερις μέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον 31χρονο σύζυγο της. Ο κατηγορούμενος την χτύπησε και με καθυστέρηση ωρών να την μετέφερε στο νοσοκομείο αναφέροντας ότι η 29χρονη γυναίκα έπεσε από την σκάλα.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου, η άτυχη γυναίκα δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της τρία μικρά παιδιά. Τα χτυπήματα που της κατάφερε ο σύζυγος της, φαίνεται πως ήταν τόσο σοβαρά που προκάλεσαν ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Αίσθηση προκάλεσαν τα λόγια του γιατρού του ΠΓΝΑ Μιχαήλ Καρανίκα ο οποίος και χειρούργησε την άτυχη Τζεβριέ , λέγοντας ότι στα 25 χρόνια της επαγγελματικής του πορείας δεν είχε συναντήσει τέτοια κατάσταση σε ήπαρ ανθρώπου. Ο δολοφόνος της 29χρονης Τζεβριε θα οδηγηθεί στις φυλακές Νιγρίτας όπου και κρατούνταν προφυλακισμένος από τις 10 Δεκέμβριου του 2021. Συμφωνα με την δικηγόρο του θα ασκήσει έφεση.