Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν οι πληροφορίες από το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους στην Γαληψό Καβάλας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και παρέσυρε ένα άλλο όχημα και έναν πεζό. Με τη σειρά τους τα δύο αυτοκίνητα έπεσαν πάνω σε φορτηγάκι που τροφοδοτούσε κατάστημα.



Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που σκοτώθηκε ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, ένας επιβάτης του αλλά και ένας πεζός, σύμφωνα με πληροφορίες.

kavala

Υπάλληλος κάβας ο ένας νεκρός

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας από τους νεκρούς του σοκαριστικού τροχαίου στην Καβάλα είναι ένας 55χρονος υπάλληλος κάβας, που εκείνη τη στιγμή ξεφόρτωνε ποτά για το μαγαζί του.

Μάλιστα μία συνάελφός του περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο υπάλληλος.

kavala3-


«Ήταν πολύ εργατικός και αγαπητός σε όλους. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του», ανέφερε χαρακτηριστικά η υπάλληλος.

Όσον αφορά τώρα στην τρελή πορεία του οχήματος στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι κινούνταν με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα.

kavala4

Το αυτοκίνητο στην αρχή συγκρούστηκε με κάποιο σταθμευμένο όχημα, εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια έπεσε πάνω στο φορτηγάκι της κάβας.



«Μπορεί να είχαμε και περισσότερες ανθρώπινες απώλειες, καθώς το αυτοκίνητο έτρεχε με ταχύτητα πάνω από 200 χιλιόμετρα. Ο 60χρονος έσκασε πάνω στην κολόνα ενός βενζινάδικου από τη σφοδρή σύγκρουση» είπε στο newsit.gr η αντιδήμαρχος του Δήμου Παγγαίου, Όλγα Αμπατζία.

kavala2