Ολοένα και πληθαίνουν οι αποκαλύψεις γύρω απ’ την αυτοκτονία του γυμναστή, Γιώργου Παπαναούμ στη Θεσσαλονίκη.

Στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA μίλησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας και τοποθετήθηκε επί της εν λόγω υπόθεσης.
Ενώ την ίδια ώρα οι αρχές έχουν θέσει στο μικροσκόπιο των ερευνών τους το email που έστειλε ο άτυχος γυμναστής σε 24 παραλήπτες και στο οποίο περιέγραφε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Το email, κατά πληροφορίες, εστάλη περίπου μιάμιση ώρα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Σε αυτό υπάρχει φωτογραφία από την αστυνομική ταυτότητα της γυναίκας, η οποία -σύμφωνα με τον αυτόχειρα- τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή και κατά συνέπεια στην αυτοκτονία.

«Άφησε ένα email που καταγγέλλει τους πάντες και τα πάντα. Μιλάει για μια γυναίκα αράχνη, και πολλά πρόσωπα. Αναφέρθηκε μέχρι και το όνομα της κ. Μπίκα που όπως είδα αποστασιοποιήθηκε εντελώς από την υπόθεση. Μέσα από αυτά που γράφει καταδεικνύει πολύ σοβαρές εγκληματικές πράξεις. Με εισαγγελική παραγγελία το τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει την υπόθεση. Υπάρχουν ασάφειες μέσα στο email που είναι δύσκολο να εξακριβωθούν», ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο


Ροζ βίντεο

Παράλληλα, το e-mail που φέρεται να εστάλη από τον επαγγελματικό λογαριασμό της επιχείρησης που διατηρούσε ο Γιώργος Παπαναούμ «συνοδευόταν» και από αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το πορνογραφικό υλικό αποτελείται από τρεις φωτογραφίες και ένα βίντεο διάρκειας περίπου δυόμιση λεπτών και, όπως άφησε να εννοηθεί ο αυτόχειρας, είναι από προσωπικές στιγμές του ίδιου και της γυναίκας που κατηγορεί ότι τον κατέστρεψε.

Όπως λένε άνθρωποι που ήταν στη λίστα και παρέλαβαν ανυποψίαστοι το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μήνυμα με τα συνολικά τέσσερα αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου, φαίνεται πως είναι υλικό το οποίο έχει μαγνητοσκοπήσει ο ίδιος ο γυμναστής και όχι για υλικό που θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει κάποιος για να τον εκβιάσει ή να τον εκθέσει.