Συγκλονισμένη εξακολουθεί να είναι η Θεσσαλονίκη από την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή, καθώς και από όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι ο αυτόχειρας γυμναστής έκανε λόγο για μία γυναίκα που τον κατέστρεψε.

Ειδικότερα, ο αυτόχειρας στο τελευταίο mail που έστειλε, μιλούσε για μία γυναίκα που τον οδήγησε στην οικονομική και ψυχολογική κατάρρευση, με την ίδια να αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Μάλιστα, μέσω του δικηγόρου της, η γυναίκα δίνει τη δική της εκδοχή στο MEGA.

Υποστηρίζει, δηλαδή, πως η αυτοκτονία οφείλεται στα σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, για τα οποία όπως υποστηρίζει ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή.

Για την υπόθεση αυτοκτονίας του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στο MEGA ο δικηγόρος της γυναίκας που κατηγόρησε ο αυτόχειρας πως ήταν εκείνη που τον έκανε να χάσει όλη την περιουσία του και να οδηγηθεί σε απόγνωση.

Ο δικηγόρος της 50χρονης γυναίκας, Κώστας Κόλτσης αναφέρθηκε στο e - mail που απέστειλε ο αυτόχειρας σε πολλαπλούς παραλήπτες.

«Υποβλήθηκε μία αναφορά στον προϊστάμενο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η εντολέας μου και η οικογένειά της τοποθετούνται απέναντι στο σημείωμα που απέστειλε ο αυτόχειρας. Προσκόμισαν περίπου 100 e - mail που έστειλε ο αυτόχειρας στην εντολέα μου. Ένα από τα έγγραφα που προσκομίσαμε στην Εισαγγελία ήταν ένα ιδιόχειρο σημείωμα αυτοκτονίας τον Μάιο του 2021, στο οποίο ανέφερε ότι αυτοκτονεί, ότι συγχωρεί τους πάντες, ότι δεν φταίει κανείς για την απόφασή του αυτή και ότι είναι απόρροια της ψυχικής κατάστασής του και των φαρμάκων που ελάμβανε», ανέφερε αρχικά.

«Η αυτοκτονία του άτυχου αυτού ανθρώπου, δεν σχετίζεται με οικονομικούς λόγους, πολύ περισσότερο με εκβιασμούς και κυκλώματα. Είναι αβάσιμο αυτό που ακούγεται ότι πήγε να πάρει την κόρη της από το πάρτι της Πρωτοχρονιάς. Δεν έχει εμπλοκή με το πάρτι στη Θεσσαλονίκη. Όταν έστειλε το σημείωμα αυτοκτονίας, είχαν χωρίσει ήδη, μετά την πρώτη τους επανασύνδεση.

Ο αυτόχειρας λίγο πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα, απέστειλε ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στο οποίο συμμετείχε η ίδια και ο 50χρονος, σε πλήθος ανθρώπων άγνωστων προς την ίδια, οι μόνοι γνωστοί ήταν μία πρώην εργοδότρια της κόρης της, αλλά και ο πρώην σύζυγός της, με την υπόμνηση: «καμάρωσε τη γυναίκα σου». Το βίντεο αυτό πήγε και στο σχολείο της 17χρονης», πρόσθεσε ο κ. Κολτσής, μιλώντας στο MEGA.