Έκρηξη από γκαζάκια σημειώθηκε στην πολυκατοικία στην οποία μένει ο Άρης Πορτοσάλτε.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ οι άγνωστοι έβαλαν 4 γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας τα οποία εξερράγησαν λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα.

Στο σημείο έφτασαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, καθώς προκλήθηκε εστία φωτιάς, ενώ υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών. Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ βρέθηκε επί τόπου, προκειμένου να περισυλλέξει τα υπολείμματα του Α.Ε.Μ. τα οποία θα εξεταστούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Η είσοδος της πολυκατοικίας έχει καταστραφεί και οι τοίχοι έχουν μαυρίσει.

Ο ίδιος ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε λόγο για αναβάθμιση της τρομοκρατίας, τονίζοντας ότι οι δράστες ήθελαν να μπει φωτιά στο κτίριο και να δολοφονήσουν.




«Είμαι διαρκώς απειλούμενος»

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά ο δημοσιογράφος και περιέγραψε όσα συνέβησαν.

«Η πόρτα καταστράφηκε, η είσοδος, μαζί με τους τοίχους, έλιωσαν τα φώτα. Έχουμε ζημιά γιατί προκλήθηκε φωτιά. Έχουμε άλλη μία τρομοκρατική ενέργεια αναβαθμισμένη. Τα τελευταία δέκα χρόνια ζω με συνεχή απειλή. Υπάρχει παραβίαση του οικογενειακού ασύλου. Τώρα πήγαμε σε εκρήξεις. Εμένα με ξύπνησε η σύζυγός μου. Μέχρι να αντιληφθώ τι συνέβη, άκουσα δύο εκρήξεις. Μετά άκουσα τις φωνές των γειτόνων. Είναι η πρώτη φορά που δέχομαι επίθεση με γκαζάκια. Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα. Είμαι διαρκώς απειλούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Η Ελλάδα έχει βαθιά δημοκρατική αντίληψη. Δε μας πρέπει η τρομοκρατία. Έχουμε τη δυνατότητα να εκφραζόμαστε», πρόσθεσε ο ίδιος.