«Μία ανάσα» από τη λύση του μυστηρίου των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας Δασκαλάκη φαίνεται ότι βρίσκονται οι αρχές καθώς οι ιατροδικαστές, Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογρίάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, μέχρι την Παρασκευή θα έχουν παραδώσει τις εκθέσεις τους, ενώ σύμφωνα με τις εκθέσεις του αναφέρεται ξεκάθαρα η αιτία θανάτου η οποία είναι κοινή και για τα δύο κοριτσάκια.

Οι πληροφορίες του ίδιου μέσου αναφέρουν πως τα περισσότερα στοιχεία που έριξαν φως στην υπόθεση προήλθαν από τις ιστολογικές εξετάσεις της Ιριδας, το 3,5 μηνών βρέφος που πέθανε στην κούνια του σπιτιού του με την μητέρα, αλλά και τη θεία της Δήμητρα Πισπιρίγκου να είναι οι μόνες παρούσες.

Παράλληλα, αναμένεται κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών στην Πάτρα με σκοπό να πάρει καταθέσεις από δέκα πρόσωπα που έχουν εμπλοκή στην υπόθεση.

Τα πρόσωπα που θα κληθούν να καταθέσουν είναι ο Μάνος Δασκαλάκης, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η Ελένη Λεγάτου (μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου), ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου,ο πατέρας και η μητέρα Μάνου Δασκαλάκη, η νονά της Τζωρτζίνας, ο Γιάννης (εξωσυζυγική σχέση Ρούλας), μία γειτόνισσα (είχε σχέσεις με την οικογένεια και κρατούσε την Τζωρτζίνα) καθώς και η «νταντά» της Τζωρτζίνας (πρόκειται για φίλη του ζευγαριού που κρατούσε συχνά το παιδί όταν υπήρχαν διενέξεις, τσακωμοί και χωρισμοί).