Σε δρόμο στο Σάουθ Γούντφορντ στο ανατολικό Λονδίνο φέρεται να είναι η έδρα της εταιρείας που είχε ο Γιώργος Τράγκας και μέσω αυτής να πραγματοποιούσε αγοραπωλησίες ακινήτων.

Ο Γιώργος Τράγκας στην ιδιόχειρη διαθήκη του, εμφανίζεται ως δημοσιογράφος, Έλληνας γεννημένος το 1949, με μόνιμη κατοικία το Μονακό.

 Ο Δημήτρης Μπαντζελής, πρώην γενικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, μίλησε στο Live News για τους ελέγχους που έγιναν επί των ημερών του αλλά δεν συνεχίστηκαν όταν εκείνος αποχώρησε.

 «Εμείς ετοιμαζόμασταν να τον καλέσουμε για φοροδιαφυγή, όπου όμως μας πρόλαβαν οι εκλογές του Μαρτίου του 2004 και το πράγμα έμεινε έτσι δεν προχώρησε. Από τους διαδόχους μου».

 Η υπόθεση της τεράστιας περιουσίας που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας εξελίσσεται σε δυσεπίλυτο γρίφο για τις αρχές… Νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι θα χρειαστούν χρόνια μέχρι να πέσει φως στις «μεθόδους» απόκτησης.

 Την ίδια ώρα, δεύτερη έρευνα που επικεντρώνεται αποκλειστικά στη χήρα του Γιώργου Τράγκα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Η αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες ελέγχει εξονυχιστικά και τα «πόθεν έσχες» που υπέβαλε η Μαρία Καρρά ως δημοσιογράφος. Γι’ αυτό και προχώρησε στη συνολική δέσμευση της προσωπικής της περιουσίας.

 Τις επόμενες ημέρες η χήρα του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά, όπως όλα δείχνουν, θα περάσει στην αντεπίθεση προσφεύγοντας κατά της διάταξης που δεσμεύει τα περιουσιακά της στοιχεία.