Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το θρίλερ της Πάτρας, ιδίως μετά το 20σελιδο πόρισμα των ιατροδικαστών, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αποκλείονται όλες οι άλλες παθολογικές αιτίες που θα μπορούσαν να κρύβονται πίσω από τον θάνατο των δύο μικρών παιδιών.

Ασφυκτικός θάνατος με διαφορετικό μηχανισμό από εξωγενή παράγοντα. Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν και καταγράφουν στο πόρισμά τους ο Νίκος Καλογρηάς και ο Νίκος Καρακούκης σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου από την Πάτρα.
Το πόρισμα διαβιβάστηκε χθες στο τμήμα Ανθρωποκτονιών που ερευνά την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Κλείνει τον κύκλο των καταθέσεων η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, είναι το τελευταίο άτομο από το οποίο θα πάρουν κατάθεση οι αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής, πριν παραδώσουν το πόρισμα και τα αποτελέσματα των καταθέσεων, που βρήκε νεκρή την Ίριδα.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μεταβαίνει εκτάκτως στις 12 το μεσημέρι στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ για κατάθεση ως μάρτυρας.

Έχουν ήδη γίνει καταθέσεις από 30 γιατρούς, φίλους, νοσηλευτές και θα ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες 48 ώρες ώστε την Πέμπτη να παραδώσουν τα αποτελέσματα από τις καταθέσεις. Στην πορεία, η αρμόδια ανακρίτρια προκειμένου να κριθεί εάν θα υπάρξει συμπληρωματικές διώξεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο