Αυτοδιοίκηση εν δράσει
Αυτοδιοίκηση εν δράσει Περικλής Καπετανόπουλος Ανδρέας Παπαδόπουλος
siteia
Ελλάδα

Κρήτη: 20χρονη τουρίστρια έγινε μαλλιά κουβάρια με τον 65χρονο σύντροφό της - Η πρόταση που άναψε φωτιές

Ο 65χρονος άνδρας συνελήφθη τελικά

Δεν πήγαν πολύ καλά οι διακοπές μιας 20χρονης τουρίστριας στην Κρήτη , καθώς είχαν πολύ διαφορετική έκβαση από αυτήν που η ίδια περίμενε.

Συγκεκριμένα, η νεαρή Βρετανή έγινε μαλλιά κουβάρια με τον ηλικιωμένο φίλο της, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Σητεία και την Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ το ζευγάρι απολάμβανε μαγευτικές στιγμές στην ειδυλλιακή Σητεία, ο άνδρας ένιωσε την ανάγκη να ενημερώσει την νεαρή φίλη του ότι επιθυμεί να μείνουν για πάντα στην Κρήτη και ότι δεν θέλει να επιστρέψουν ποτέ πίσω στην πατρίδα τους, τη Μεγάλη Βρετανία.

Στο άκουσμα ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τους δικούς της στην πατρίδα της, η νεαρή Βρετανή αντέδρασε κι εκείνος άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί, ενώ ταυτόχρονα της πήρε και όλες τις τραπεζικές της κάρτες, προκειμένου να μην μπορεί να φύγει μακριά του.

Πρόκειται για ζευγάρι με τεράστια διαφορά ηλικίας και συγκεκριμένα η νεαρή είναι 20 χρονών, ενώ ο φίλος της 65.

Στη συνέχεια, άγνωστο πώς, η 20χρονη κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους δικούς της στη Μεγάλη Βρετανία. Εκείνοι με την σειρά τους ενημέρωσαν το Προξενείο της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα και το Προξενείο ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, με ταχύτατες διαδικασίες οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 65χρονο άνδρα, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε και δικογραφία.

Η 20χρονη ήταν σε κατάσταση σοκ και παραπέμφθηκε να εξεταστεί από ψυχολόγο.