Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς χθες τα ξημερώματα έχασε το σύζυγό της, τον «Ναύαρχό» της όπως τον αποκαλούσε, Γιάννη Κοντούλη. Η γνωστή επιχειρηματίας είναι συντετριμμένη.

Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. «Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά. Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια, αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε “σε λατρεύω” δύο φορές, όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί», ήταν τα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης έδινε μάχη με τον καρκίνο για περισσότερα από τρία χρόνια. «Τριάμισι χρόνια κράτησε αυτός ο Γολγοθάς. Ο Γιάννης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Ένα έχω να σας πω: Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι μία δυνατή γυναίκα και μακάρι ο κάθε άνδρας να βρει έναν τέτοιο σύντροφο. Ο Γιάννης Κοντούλης ήταν ένας καλός άνθρωπος κι ένας άριστος αξιωματικός. Τον γνώρισα εξ αποστάσεως, ήμουν ένα μεσημέρι στο γραφείο του υπουργού κι έρχονται τα αποτελέσματα αυτών που είχαν αποφοιτήσει από τη Σχολή Άμυνας. Τότε έμαθα ότι βγήκε πρώτος ο άνδρας που θα παντρευόταν η Μοιραράκη», είπε ο Δήμος Βερύκιος και πρόσθεσε ότι οι γονείς του Γιάννη Κοντούλη ζουν ακόμη, κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση. Μάλιστα, ο ίδιος δεν ήθελε να τους πει τίποτα για την κατάστασή του για να μην τους στενοχωρήσει. Τον τελευταίο μήνα τους έλεγε ότι λείπει συχνά με τη Δέσποινα σε διακοπές και γι’ αυτό δεν μπορούσε να τους επισκεφτεί.

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της είδησης, ο μεγαλύτερος γιος της Δέσποινας Μοιραράκη, ο Τάσος, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον πατριό του.

«Αγαπημένε μου captain και στήριγμα της μητέρας μου… Περάσαμε τόσο όμορφα μαζί… έπρεπε να φτάσω 35 χρονών για να καταλάβω ότι όλα τα όμορφα κρατάνε λίγο… Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας και στην οικογένειά μας… Καλό παράδεισο και να μας περιμένεις το μόνο σίγουρο σ’ αυτή τη ζωή είναι ότι θα τα ξαναπούμε…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Τάσος Μοιραράκης.

Η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννης Κοντούλης ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και η επιχειρηματίας μίλαγε με κάθε ευκαιρία με λόγια αγάπης για τον ναύαρχο της καρδιάς της. Πρόσφατα την 1η Ιουνίου γιόρτασαν και την επέτειό τους στη Μύκονο. «1/6/2011 - 1/6/2022. Παναγία μου σε ευχαριστώ για αυτά τα 11 χρόνια ζωής. Happy anniversary», έγραψε στην ανάρτησή της η επιχειρηματίας.

Το love story της Δέσποινας Μοιραράκη με τον Γιάννη Κοντούλη

«Τον γνώρισα στην Κρήτη το 2008. Τώρα είναι ναύαρχος στο Πολεμικό Ναυτικό και τότε ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα “Σπέτσαι”. Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ήξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομά μου. Είναι κύριος, είναι μορφωμένος, έχει τεράστιο ήθος.

Του είπα εγώ το συγκλονιστικό “Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ”. Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ τη Δέσποινα και θαυμάζει υπερβολικά τη Μοιραράκη. Όταν τον γνώρισα, αντιλήφθηκα ότι ένιωθε πως είχε απέναντί του τη Δέσποινα και όχι τη Μοιραράκη. Είναι αλήθεια ότι με πολιόρκησε πάρα πολύ, με διεκδίκησε, του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παντρευτώ, στενοχωρήθηκε, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Μετά από τρία χρόνια, τον αποδέσμευσα από αυτό που του είχα πει και μου έκανε πρόταση γάμου», είχε αποκαλύψει η επιχειρηματίας σε συνέντευξή της.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 25/6