Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας, που εξακολουθεί να σοκάρει το πανελλήνιο.

Όσον αφορά στην υπόθεση με την 69χρονη σπιτονοικοκυρά, σχηματίζεται δικογραφία, που όμως καθυστερεί να παραδοθεί στις Αρχές για να κινηθούν οι όποιες διαδικασίες.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, που θεωρούνται πρόσωπα – κλειδιά δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν. Η μεν 33χρονη βρίσκεται στη φυλακή και ίσως δεχθεί ερώτηση, όταν κληθεί να μιλήσει για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας, ο δε 30χρονος παραμένει στην Αθήνα και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Έχει επισημάνει στο παρελθόν πως όσο και αν ψάξουν, δεν θα βρεθεί τίποτα ύποπτο στην υπόθεση με την σπιτονοικοκυρά.

Ένα απρόβλεπτο εισαγγελικό κώλυμα είναι ο λόγος που δεν έχει παραδοθεί ακόμη η δικογραφία από την Ασφάλεια στην Πάτρα, για τις συνθήκες του θανάτου της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα – Θεοδωροπούλου.

Ο δικηγόρος συγγενών της σπιτονοικοκυράς Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέφερε ότι επρόκειτο να παραδοθεί χθες η δικογραφία για τη σπιτονοικοκυρά του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη, παρ’ ότι έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των καταθέσεων που αφορούν τις οικονομικές συναλλαγές της 69χρονης μέσω του πληρεξουσίου της Μάνου Δασκαλάκη και τις συνθήκες της διαβίωσής της, πριν εγκαταλείψει τα εγκόσμια στις 12 Σεπτεμβρίου του 2020.

Μεταξύ άλλων, κλήθηκαν και έδωσαν κατάθεση δύο κατά καιρούς οικιακές βοηθοί της 69χρονης, ένας φυσιοθεραπευτής, γιατροί, συγγενείς και γείτονές της.

Επίσης, στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών της Ευγενίας Κούτρα και οι αναλήψεις που έγιναν από το 2017, όταν δηλαδή έκανε το πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη, μέχρι και ένα μήνα μετά τον θάνατό της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στον παρόντα χρόνο δεν εκλήθησαν να δώσουν κατάθεση ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το pelop.gr, μόλις διαβιβασθεί η δικογραφία στην εισαγγελέα Στυλιανή Μπογδάνη που χειρίζεται την υπόθεση, θα την μελετήσει και θα αποφασίσει για την ποινική μεταχείριση του εν διαστάσει ζεύγους.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα.