Ανδρέας Παπαδόπουλος
Ανδρέας Παπαδόπουλος Ανδρέας Παπαδόπουλος
kriti_pakistanos_katogoria_viasmos
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 27χρονος ράπερ που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης (Εικόνα)

O 27χρονος «με χρήση σωματικής βίας κατακράτησε μια 16χρονη χωρίς τη θέλησή της εντός οχήματος και την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη».

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης φωτογραφίες καθώς και τα στοιχεία του 27χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μια ανήλικη σε περιοχή του Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 27χρονος «με χρήση σωματικής βίας κατακράτησε μια 16χρονη χωρίς τη θέλησή της εντός οχήματος και την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη».

Πρόκειται για τον ΔΗΜΟΥ Πέτρο του Χρήστου, γεν. το 1995 στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 16χρονης, σύμφωνα με την οποία, ο συλληφθείς, στις 7 Ιουνίου, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, με χρήση σωματικής βίας, την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της εντός οχήματος και την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη.Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.