Ο τράπερ Saint κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης στη Θεσσαλονίκη. Το πραγματικό του όνομα είναι Πέτρος Δήμου, ηλικίας 27 ετών.

Το μεσημέρι της Τετάρτης η αστυνομία έδωσε τα στοιχεία του Πέτρου Δήμου (Saint) στη δημοσιότητα, με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, προκειμένου όποιος γνωρίζει κάποια πληροφορία για το περιστατικό να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ιστότοπο protothema.gr, ο νεαρός είχε απασχολήσει ξανά την επικαιρότητα τον Ιανουάριο του 2021, καθώς, το χρονικό διάστημα που ίσχυαν τα αυστηρά μέτρα προστασίας κατά του κοροναϊού, είχε πραγματοποιήσει γυρίσματα βίντεο κλιπ στον Δενδροπόταμο της Θεσσαλονίκης, παρουσία πλήθους κόσμου, με πολλούς να συμμετέχουν κρατώντας όπλα στα χέρια.

Το βίντεο είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς απεικονίζονταν ακόμη και ανήλικα άτομα σε πολλές σκηνές, να… σημαδεύουν την κάμερα με πιστόλια.

Ο κατηγορούμενος είχε, τότε, μιλήσει για το περιστατικό σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και είχε ισχυριστεί ότι «τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ψεύτικα, για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ. Ο κόσμος μαζεύτηκε επειδή μας είδε. Είχα πάει εγώ με 2-3 φίλους μου, βγήκα να κάνω το γύρισμα, και επειδή μας είδαν μαζεύτηκαν. Δεν μπορούσαμε να τους διώξουμε, δεν έφευγαν» είχε δηλώσει.