Αναβολή από το Αυτόφωρο έλαβε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος κατηγορείται για ξυλοδαρμό της συντρόφου του, για τις 14 Ιουλίου 2022.

Η δίκη αναβλήθηκε μετά από αίτημα της πλευράς της καταγγέλλουσας, καθώς η ίδια βρίσκεται στον ιατροδικαστή για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ και ο συνήγορος της Απόστολος Λύτρας δήλωσε μέσω συνεργάτη του, κώλυμα αφού δίκαζε σε άλλο δικαστήριο.

Η πλευρά του Θέμη Αδαμαντίδη αντιτάχθηκε στο αίτημα αναβολής. «Παθαίνω ζημιά στη δουλειά μου! Συγγνώμη που παρεμβαίνω!», φώναξε αγανακτισμένος ο Θεμης Αδαμαντίδης στο άκουσμα του αιτήματος αναβολής, ενώ στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν και πρώην σύντροφοι του και τα παιδιά του για να τον στηρίξουν.

Ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Ο εντολέας μου έχει κατασυκοφαντηθεί και έπειθε ο διακαώς να τελειώνει σήμερα η υπόθεση αυτή. Έχουν δημοσιευθεί ψεύτικες φωτογραφίες της παθούσας από άλλη ιστορία. Υπάρχει φωτογραφία με χτυπημένο μάτι, για την οποία γνωρίζουμε ότι προέρχεται από τραυματισμό που της προκάλεσε γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας».

Υπέρ του αιτήματος αναβολής προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστική έκθεση τάχθηκε ο εισαγγελέας της έδρας, εξηγώντας ότι πρόκειται για βασικό έγγραφο της αποδεικτικής διαδικασίας. Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και ανέβαλλε την υπόθεση.