Aπό το κελί των φυλακών Κορυδαλλού έβλεπε η Ρούλα Πισπιρίγκου μία ιδιαίτερη επίδειξη μόδας.

Ειδικότερα, στον χώρο των φυλακών πριν από λίγο καιρό στον ίδιο χώρο είχε πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση, στα πλαίσια του ανοίγματος της φυλακής στην κοινωνία. Επίδειξη μόδας με πασαρέλα πάντως δεν είχε ξαναγίνει μέσα στις φυλακές. Σε ρόλους μοντέλων 20 κρατούμενες που έστειλαν το δικό τους μήνυμα. «Η ομορφιά και η θηλυκότητα δεν φυλακίζονται» όπως έγραφε και το πανό που είχαν κρεμάσει στα κάγκελα.

Η Γεωργία Χιόνη, σεδιάστρια μόδας με σπουδές στη Νομική και με γνώση των φυλακών, συνεργάστηκε με τη διεύθυνση των φυλακών για να σπάσουν ένα ταμπού. «Οι φυλακές δεν είναι κάτεργα, πρέπει να είναι ανοικτές στην κοινωνία.» Ετσι λοιπόν, τόλμησαν να οργανώσουν αυτή την επίδειξη μόδας, ένα σόου επί της ουσίας στο οποίο οι κρατούμενες παρουσίασαν ρούχα και παπούτσια. H Ρούλα Πισπιρίγκου είχε και πάλι πανοραμική θέα στα όσα συνέβαιναν.

Υπό την καθοδήγηση του γνωστού ιδιοκτήτη ακαδημίας μοντέλων, Γιώργου Κουτούλια, οι κρατούμενες έμαθαν να περπατούν σαν κανονικά μοντέλα, ντύθηκαν και βάφτηκαν αναλόγως, φόρεσαν ψηλοτάκουνα και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί.

Πολύς κόσμος προσκλήθηκε να παρακολουθήσει την εκδήλωση και μεταξύ αυτών, η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Εύβοια, Σοφία Νικολάου. Βρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Βενετσάνος, όλες οι κρατούμενες αλλά και εργαζόμενοι στο σωφρονιστικό κατάστημα.