Καρέ καρέ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας τις κινήσεις των δραστών, που τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στα γραφεία του Real Group στο Μαρούσι, την περασμένη Τετάρτη.

Το ρολόι έδειχνε 3.01.06, όταν εμφανίζεται ο πρώτος από τους δράστες, από την οδό Αριστοτέλους και ακολουθεί πίσω του ο συνεργός του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, οι δράστες προχωρούν ήρεμα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορώντας μάσκες και γάντια.

Ο δεύτερος που κρατάει την τσάντα με τον εμπρηστικό μηχανισμό (τέσσερα γκαζάκια και μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό), φαίνεται να σκύβει και το κεφάλι του.

Πάνω από τις σκάλες βγάζουν τον εμπρηστικό μηχανισμό, τον τοποθετούν στην είσοδο, τον πυροδοτούν με αναπτήρα, μαζεύουν γρήγορα την τσάντα και τρέπονται σε φυγή από την οδό Παρνασσού. Ακολουθεί η έκρηξη, με τη φωτιά να παίρνει γρήγορα διαστάσεις μέσω των καλωδίων.

Το υλικό αυτό όπως και άλλο που έχουν συγκεντρώσει τα στελέχη της Ασφάλειας μελετάται ενδελεχώς, καθώς οι έρευνες είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.