Ώρες αγωνίας πέρασε η οικογένεια της χρυσής ολυμπιονίκη, Κατερίνας Στεφανίδη, καθώς η μητέρα της Ζωή Βαρέλη, το πρωί της Τετάρτης σε ανάρτησή της στο Facebook ανέφερε ότι έβλεπε στην τηλεόραση το σπίτι της στην Παλλήνη να καίγεται.

Ωστόσο, στη συνέχεια σε τηλεοπτική της παρέμβαση ανέφερε ότι το σπίτι γλίτωσε τελικά από το καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς στην Πεντέλη.

Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη εάν προκάλεσε αναστάτωση, επισημαίνοντας ωστόσο ότι μπορεί εκείνοι να στάθηκαν τυχεροί, όμως άλλες οικογένειες στον συγκεκριμένο δρόμο είδαν τα σπίτια τους να καίγονται.

«Έφυγα στις 4.30, όταν η αστυνομία μας είπε να το κάνουμε. Ο σύζυγος όμως έμεινε, όπως έμειναν και κάποιοι άλλοι άνδρες της γειτονιάς. Είχαμε μία επικοινωνία, κάποια στιγμή μου είπε έρχεται η φωτιά. Βοήθησαν όλοι οι άνδρες από εκείνη την πλευρά, ειδοποιήσαμε την πυροσβεστική, αλλά εάν δεν ήταν αυτοί εδώ δεν θα είχε γίνει η διάσωση των σπιτιών. Βοήθησε και η πυροσβεστική.

Κάποια στιγμή μου λένε βάλε αυτό το κανάλι, είναι στο δρόμο σου και καίγεται το σπίτι σου. Εγώ έβαλα αυτό το κανάλι, είδα το δρόμο και πολύ φωτιά. Για αυτό έγραψα ότι καίγομαι και το βλέπω live στην τηλεόραση. Έγινε παρεξήγηση. Κάηκαν όμως 4-5 σπίτια στην οδό Χειμάρρας και δεν είναι τυχαίο. Το δικό μου το σώσαμε. Ζητάω συγγνώμη αν αναστάτωσα κόσμο. Δεν είναι όλα καλά για όλο τον κόσμο».

Η μητέρα της χρυσής Ολυμπιονίκη του άλματος επί κοντώ, Ζωή Βαρέλη, είχε γράψει λίγο νωρίτερα: «Καιγόμαστε! Ένα πυροσβεστικό στην Χειμάρας», ήταν η πρώτη ανάρτηση που έκανε, και λίγο αργότερα σημείωσε «Βλέπω live στον alpha να καίγομαι. Το νερό τελείωσε».

Καιγόμαστε !!!! Ένα πυροσβεστικό στην Χειμαρας

Δημοσιεύτηκε από Zoi Vareli-Stefanidi στις Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022

Καιγόμαστε !!!! Ένα πυροσβεστικό στην Χειμαρας

Δημοσιεύτηκε από Zoi Vareli-Stefanidi στις Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022

Η ίδια είχε δημοσιεύσει και κάποια βίντεο από τη φωτιά, στα οποία φαίνεται η πύρινη λαίλαπα να καταστρέφει τα πάντα.

Δημοσιεύτηκε από Zoi Vareli-Stefanidi στις Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022