Κύριο μέλημα της εθελοντικής ομάδας του Humanity Greece εδώ και έναν χρόνο, μετά και τις καταστροφικές φωτιές του περασμένου Αυγούστου σε Β. Εύβοια και Ηλεία, είναι η άμεση στήριξη των πολιτών και οικογενειών που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές σε όλη την χώρα και όχι μόνο εντός Αττικής, σε μηνιαία βάση.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο που δημιούργησε το Humanity Greece βρίσκεται στην Μυλλέρου 76 στο Μεταξουργείο και είναι προσβάσιμο καθημερινά για όλο τον κόσμο.

Ενόψει των πυρκαγιών, αυτές τις δύσκολες ημέρες είναι ανοιχτό σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο και συγκεντρώνει για τις ανάγκες των πληγέντων από τις πυρκαγιές αγαθά για συλλογή, διαλογή και άμεση αποστολή σε όλες τις περιοχές που κρίνεται απαραίτητο.
Εξάλλου, η ομάδα του Humanity Greece τονίζει πως «Οι ανάγκες είναι πάντα μεγαλύτερες και σοβαρότερες όταν «τα φώτα σβήσουν» σε κάθε πληγείσα περιοχή. Πολλές οικογένειες πασχίζουν να τα φέρουν εις πέρας ενόψει και της ενεργειακής κρίσης».
ethelondes_1

Τα απαραίτητα είδη

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Humanity Greece, στο εθελοντικό συντονιστικό του κέντρο στην Μυλλέρου 76 στο Μεταξουργείο από τις 11.00 το πρωί έως και αργά το βράδυ, συγκεντρώνει:
ισοτονικά
φυσιολογικούς ορούς
κολλύρια
ηλεκτρολύτες
γάζες
παυσίπονα
σνακ
τρόφιμα μακράς διάρκειας
βρεφικά γάλατα

Η παρουσία του Humanity Greece, είναι ηχηρή και ουσιαστική, καθώς δεν δηλώνεται μόνο μέσω των αποστολών που πραγματοποιούνται, αλλά και μέσα από τις συναντήσεις με ανθρώπους, που, έχασαν την περιουσία τους, λόγω των έκτακτων περιβαλλοντικών καταστροφών.
Μέσα σε μόλις έναν χρόνο οι εθελοντές του Humanity Greece με την συνεχή προσφορά του κόσμου έχουν στείλει δεκάδες χιλιάδες πακέτα στήριξης στις πυρόπληκτες, σεισμόπληκτες, μονογονεϊκές, τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες της χώρας δημιουργώντας συνέργειες με οργανισμούς της ΚτΠ. Τα προβλήματα πολλά, η ανάγκη για προσφορά όμως είναι ακόμη μεγαλύτερη και οι νέοι εθελοντές δρουν εδώ και τώρα για την στήριξη των κοινωνικά ευάλωτων νοικοκυριών.

Μπορείτε να βοηθήσετε κάνοντας και μια μικρή δωρεά στον τραπεζικό λογαριασμό του οργανισμού στο IBAN:
GR9802600460000370201071357 και Swift Code: EFGBGRAA