Λίγο πριν την απολογία της στις δικαστικές αρχές για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να επιμένει στην αθωότητα της και συνεχίζει να ασχολείται με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας των τριών παιδιών, θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής και για τη νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

«Το πράξαμε και για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας του ίδιου κοριτσιού σε βάρος της μητέρας του, ενώ το ίδιο θα κάνουμε και στις περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας αν ασκηθούν διώξεις και για τους ενώ λόγω θανάτους», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας.


Έκπληκτη δηλώνει η Ρούλα Πισπιρίγκου από τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη

Ο δικηγόρος τόνισε ότι ο Δασκαλάκης θέλει να μάθει την αλήθεια για τους θανάτους των τριών παιδιών του και συνεργάζεται με την ελληνική Δικαιοσύνη, προκειμένου να πάρει απαντήσεις.

Ωστόσο, η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσω του δικηγόρου της, Όθωνα Παπαδόπουλου, δήλωσε έκπληκτη από τη στάση του εν διαστάσει συζύγου της, σημειώνοντας με νόημα ότι γνώριζε τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η 9χρονη.

«Η εντολέας μου αισθάνεται έκπληξη για την πρόθεση αυτή για τον πρόσθετο λόγο πως σε πολλά από τα προηγούμενα καρδιακά επεισόδια του παιδιού στην Πάτρα ήταν παρών ο Μάνος Δασκαλάκης και τα είδε με τα μάτια του και υπάρχει απορία πώς θα υπάρξει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας. Ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν έχει γίνει ποτέ καμία εγκληματική ενέργεια εναντίον των παιδιών του», δήλωσε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.


Επιμένει ότι είναι αθώα

Η 33χρονη θα απολογηθεί τη Δευτέρα για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, την περίοδο που η μικρή νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας

Τη συμπληρωματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης, στον οποίο είχε σταλεί η δικογραφία από την ανακρίτρια, προκειμένου να υποβάλει την πρόταση του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό, η Πισπιρίγκου είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει την Τζωρτζίνα όταν εκείνη νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, λίγους μήνες πριν της χορηγήσει την κεταμίνη που οδήγησε στο θάνατό της.