Σε σοβαρή κατάσταση με τραύματα στην κοιλιακή χώρα νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας, ο 56χρονος πατέρας από το χωριό Χάλκη του δήμου Κιλελέρ, που χθες αργά το βράδυ και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία καυγάδισε με τον 18χρονο γιο του, με αποτέλεσμα ο νεαρός να του επιτεθεί με μαχαίρι.

 Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11 το βράδυ με τους γείτονες της οικογένειας να μην πιστεύουν αυτό που έχει συμβεί, καθώς δεν περίμεναν ποτέ πως ο 18χρονος Ραφαήλ θα έφτανε σ' αυτό το σημείο. Η οικογένεια δεν ήταν ιδιαίτερα κοινωνική, ενώ έβγαινε από το σπίτι της για συγκεκριμένους λόγους.

 Εξαιτίας της ανεργίας που είχε πλήξει για μεγάλο διάστημα τον 56χρονο, υπήρχαν οικονομικές δυσκολίες.

 Το νεαρό αγόρι είναι το μοναδικό παιδί του ζευγαριού, ενώ ο 56χρονος είναι γέννημα θρέμμα κάτοικος του μικρού χωριού όπως αναφέρει στο protothema.gr χωριανός του:

 «Στα μάτια του χωριού μιλάμε για μια οικογένεια που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα για οποιονδήποτε σχολιασμό. Δεν έβγαιναν έξω, ήταν ήσυχοι δεν είχαμε ακούσει ποτέ κάτι σοβαρό. Οι γείτονες τους μπορεί να γνωρίζουν περισσότερα για φασαρίες ή οικογενειακά προβλήματα αν είχαν. Ξέρω ότι ο πατέρας ήταν άνεργος για μεγάλο διάστημα, αλλά και δεν είχαμε ακούσει για εντάσεις. Τον πατέρα τον ξέρουμε όλοι γιατί είναι από το χωριό μας και η γυναίκα από το διπλανό χωριό. Το ζευγάρι είχε ένα παιδί τον 18χρονο και έχουμε όλοι τρελαθεί με αυτό που έχει συμβεί. Αγωνιούμε για την υγεία του 56χρονου, εύχομαι να πάνε όλα καλά».

 Ο 18χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενιακή βία, για νομοθεσία περί όπλων και για επικίνδυνη σωματική βλάβη.