Γνωστά τα πρόσωπα των δύο Πακιστανών στους κατοίκους της Σερίφου που, σύμφωνα με την καταγγελία 23χρονης Ελληνίδας παραθερίστριας από τα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, τη βίασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 25 Ιουλίου σε ερημική παραλία του νησιού.

Οι δυο δράστες, οι οποίοι και αναζητούνται από τους αστυνομικούς, εκτός από το γεγονός πως τα πρόσωπά τους έχουν καταγραφεί στις κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του all day bar εστιατορίου, όπου επέλεξε η 23χρονη για να κλείσει την βραδιά της πριν την επιστροφή της στο δωμάτιο της, αναγνωρίστηκαν κι από αρκετούς θαμώνες όπως και εργαζόμενους της επιχείρησης από εκείνη την βραδιά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιστότοπος protothema.gr

Άλλωστε όπως περιέγραψε η νεαρή κοπέλα στην καταγγελία της στον Αστυνομικό Σταθμό της Σερίφου η ώρα ήταν γύρω στις 4 με 4:30 το πρωί, όπου ο κόσμος είχε αρχίσει να φεύγει από το μαγαζί, με αποτέλεσμα στο χώρο να υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ατόμων.

Αυτό που προσπαθούν οι αστυνομικοί του νησιού που έχουν αναλάβει τις έρευνες είναι να εντοπίσουν τους δυο άνδρες το συντομότερο δυνατό, δίνοντας έτσι ένα τέλος στον εφιάλτη που ζει η 23χρονη όλες αυτές τις ημέρες. Για τον λόγο αυτό πιστεύουν πως υπάρχουν πιθανότητες οι Πακιστανοί να εξακολουθούν να βρίσκονται στο νησί, εκτός κι αν πρόλαβαν να φύγουν με ένα από τρία δρομολόγια που έχει καθημερινά από την Σέριφο με προορισμό τον Πειραιά.

Οι κάτοικοι του νησιού έχουν αναστατωθεί, γι' αυτό κι όλοι μαζί προσπαθούν να βρουν πού έμενε (ή φιλοξενούνταν από κάποιους) όλο αυτό το διάστημα το δίδυμο των δραστών, προκειμένου να εντοπίσουν έτσι τα στοιχεία της ταυτότητας τους.

Από την άλλη, εκτός από το βιντεοσκοπημένο υλικό από το μαγαζί στο Λιβάδι, όπου οι δυο Πακιστανοί, αφού γνωρίστηκαν με την κοπέλα, στη συνέχεια προσφέρθηκαν να της πληρώσουν και το τελευταίο της ποτό, αναζητούνται κι άλλες κάμερες, αφού όλοι μαζί - άγνωστο πώς - κάλυψαν μια διαδρομή 800 μέτρων μέχρι την ερημική παραλία Αυλόμωνας.

Η 23χρονη από τα Βόρεια Προάστια αν και σύμφωνα με μαρτυρίες φαινόταν αρκετά πιωμένη εκείνη την βραδιά, όμως είναι σίγουρη πως οι δύο άνδρες ηλικίας κοντά στα 30 έριξαν κάτι στο ποτό της με αποτέλεσμα να μην θυμάται πολλά από τα γεγονότα, αναφέρει το protothema.gr.

Η κοπέλα εκτός από την καταγγελία που έκανε στον Αστυνομικό Σταθμό της Σερίφου, προχώρησε λίγη ώρα μετά κι σ’ ένα story στο Instagram όπου με λεπτομέρειες αναφέρθηκε στο βιασμό της αλλά και στο προφίλ των δύο ανδρών με τον έναν να είναι μετρίου αναστήματος, εύσωμος με μούσι και ο δεύτερος επίσης μετρίου αναστήματος, λεπτός και αξύριστος:

«Ήμουν έξω για ποτό στο λιμάνι του νησιού, έχοντας καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ μέχρι την ώρα που έφτασα στο μαγαζί (αναφέρει όνομα επιχείρησης) κι έκατσα να πιω ένα ποτό. Δύο άτομα φαίνεται να έριξαν κάτι στο ποτό μου, όταν άρχισα να χάνω την αίσθηση του τι συμβαίνει. Τα δυο άτομα με πήραν από το μαγαζί και με πήγαν σε μια απομονωμένη παραλία, δε θυμάμαι πως με παρέσυραν ως εκεί, θυμάμαι να με κρατάει το ένα από τα δύο άτομα και να με βιάζει, ενώ το άλλο άτομο μου κράταγε τα χέρια και προσπαθούσε να με ηρεμήσει. Το αμέσως επόμενο πράμα που θυμάμαι είναι να με τραβάνε από τα χέρια στην παραλία και εγώ να προσπαθώ να τρέξω αλλά να μην τα καταφέρνω και εκείνοι να με πιάνουν και να με κρατάνε ξανά. Κάποια στιγμή συνεννοήθηκαν σε άλλη γλώσσα μάλλον να με αφήσουν και όταν άρχισα να τρέχω βρήκα μια παρέα και τους είπα πως με κυνήγαγαν δυο άτομα, αλλά εκείνοι φαίνονταν να είναι μεθυσμένοι, οπότε δεν ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα και με πήγαν απλά σπίτι μου. Τα δυο άτομα είναι χρώματος, μίλαγαν άλλη γλώσσα. Ο ένας φαινόταν πιο ντροπαλός και είχε λίγα κιλά παραπάνω, ενώ ο άλλος ήταν πιο λιγνός».

Ένα από τα πρώτα πρόσωπα που ειδοποίησε η 23χρονη και ταξίδεψε από την Αθήνα για να βρεθεί κοντά της είναι ο σύντροφος της, ο οποίος όλες αυτές τις ημέρες προσπαθεί να βοηθήσει στις έρευνες ώστε να βρεθούν οι δύο άνδρες που προκάλεσαν τόσο κακό στην αγαπημένη του.