Σοκ προκάλεσε η υπόθεση του αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μαθήτριας της Β’ Γυμνασίου.

Ο 53χρονος αστυνομικός συνελήφθη και τέθηκε σε διαθεσιμότητα, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος 14χρονηςΤην ίδια στιγμή από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Μητέρα 14χρονης: Τον εμπιστευτήκαμε με κλειστά μάτια και λόγω της ιδιότητας του

Για την φρίκη που έζησε η 14χρονη κόρη της από τον 53χρονο αστυνομικό ο οποίος ήταν και προπονητής βόλεϊ σε τοπική ομάδα, μίλησε η μητέρα του κοριτσιού.

Όπως είπε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha: «Να τιμωρηθεί, να μην υπάρχουν άλλα κορίτσια όπως το δικό μου παιδί. Εγώ συγχαίρω την κόρη μου που βρήκε τη δύναμη και εμάς ως γονείς και αυτός ο άνθρωπος θέλω να τιμωρηθεί όσο δεν πάει. Όχι μόνο εκείνος οποιοσδήποτε ακουμπάει άλλων παιδιά γιατί είναι άρρωστοι άνθρωποι».

«Τον εμπιστευτήκαμε με κλειστά μάτια και λόγω της ιδιότητας του, τη δουλειά του. Τον είχαμε εμπιστευτεί αλλά δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν τελικά», είπε η μητέρα της 14χρονης και εξήγησε πως ο αστυνομικός πήγαινε όλα τα παιδιά σπίτι και την κόρη της την άφηνε τελευταία.

Η παρατηρητικότητα της μητέρας φαίνεται πως συντέλεσε καθοριστικά ώστε να αποκαλυφθεί η διαστροφή του 53χρονου αστυνομικού που φέρεται να ασελγούσε συστηματικά σε βάρος της κόρης και να τη βίασε σε «σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία».

Η μητέρα που διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά έψαξε το κινητό της κόρης της και βρήκε ένα χυδαίο μήνυμα που είχε στείλει ο αστυνομικός στην κόρη της.

«Υπήρχε ένας φόβος στη μικρή ο οποίος ευτυχώς επειδή είμαι πάρα πολύ κοντά και με τα δύο μου τα παιδιά το κατάλαβα αμέσως και κοίταξα το κινητό της», είπε και πρόσθεσε: «Δυστυχώς δεν πρόλαβα γιατί ο «κύριος» ήταν πολύ έξυπνος λόγω της ιδιότητας του».

Η μητέρα της 14χρονης πρόσθεσε ακόμη ότι ο 53χρονος «την εκβίαζε. Δεν μου είπε με ποιο τρόπο. Την εκβίαζε. Βρήκανε πάρα πολλά πράγματα μέσα σε ένα δωμάτιο του σπιτιού του όπως και στο κινητό του με ηλικίες 12 εως 15χρόνων».

Όπως είπε ο δράστης θέλει να πληρώσει γιατί η κόρη της μετά τα όσα έχουν συμβεί δεν είναι καλά ψυχολογικά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο αστυνομικός φέρεται τους τελευταίους δύο μήνες είχε ζητήσει από την 14χρονη 4-5 φορές να βρεθούν μόνοι τους, ενώ πριν από περίπου 20 μέρες οδήγησε την ανήλικη σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία, της ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια με βίαιο τρόπο την ακινητοποίησε και τη βίασε.


Εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του

Είχε προηγηθεί καταγγελία της ανήλικης και των γονέων αυτής, σύμφωνα με την οποία ο 53χρονος αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής βόλεϊ, προέβη τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2022 σε κατ΄επανάληψη γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη ενώ τουλάχιστον από τον Μάιο του 2022, κάνοντας χρήση προφίλ σε διαδικτυακή εφαρμογή, επιχειρούσε συστηματικά να παρασύρει την ανήλικη σε πορνογραφικές παραστάσεις.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας παραγγέλθηκε η εξέταση της ανήλικης από ιατροδικαστή ενώ επιπλέον κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι ο ανωτέρω είχε προβεί σε άσεμνες χειρονομίες (θωπεία) σε βάρος ακόμη μίας ανήλικης.

Ακολούθησαν έρευνες στην οικία και σε οχήματά του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.).

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια Ανάκριση, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε σχετικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο αστυνομικός.

Ο συλληφθείς, που εκμεταλλευόταν τη σχέση του με τα ανήλικα κορίτσια, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Το ψεύτικο προφίλ

Ο ίδιος φέρεται να διατηρούσε ένα ψεύτικο προφίλ του στο Facebook, μέσω του οποίου έστελνε καθημερινά μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο στην ανήλικη, ενώ την πίεζε να του αποστείλει βίντεο και γυμνές φωτογραφίες.

Η ανήλικη είπε στη ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ ότι ήταν πολύ εκδηλωτικός και με άλλα κορίτσια και πως είχε αγγίξει στο μηρό και μια άλλη κοπέλα, συναθλήτριά της. Η δεύτερη ανήλικη εξετάστηκε από τους αστυνομικούς και επιβεβαίωσε όσα ανέφερε η πρώτη.