Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του Πακιστανού συντρόφου της 17χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι, καθώς θεωρείται βασικός ύποπτος της νέας γυναικοκτονίας, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη Νικολέτα βρέθηκε νεκρή μέσα στο δωμάτιό της από την αδερφή της.

Η ανήλικη δολοφονήθηκε στο σπίτι της στην οδό Αραχώβης το απόγευμα της Δευτέρας, με την Ασφάλεια να αναζητά ως βασικό ύποπτο του εγκλήματος τον 20χρονο σύντροφο του θύματος.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση μίλησε σήμερα στο Mega ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος τόνισε πως είναι θέμα ωρών να συλληφθεί ο ύποπτος.

Όπως επισήμανε βάσει εμπειρίας, είναι πιο σύνηθες να τρέπονται σε φυγή οι κακοποιοί αλβανικής καταγωγής, καθώς έχουν την ευχέρεια να περνούν τα σύνορα.

«Έχουμε κλείσει όλες τις πύλες εξόδου από τη χώρα, αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του είναι παντού», δήλωσε ο ίδιος σχετικά με την έρευνα για τον εντοπισμό του συντρόφου της άτυχης κοπέλας.

Ερωτώμενος για την περίπτωση να έχει κρυφτεί ο ύποπτος, ο κ. Μπαλάσκας απάντησε πως υπάρχουν δύο ειδών κακοποιοί. Αυτοί που είναι «πορωμένοι» και διαπράττουν κακουργήματα τακτικά, ενώ στη δεύτερη κατηγορία είναι όσοι δεν το συνηθίζουν και θολώνουν, χωρίς να ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.