Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η άγρια δολοφονία 80χρονου άνδρα από τον 48χρονο γαμπρό του, την Πέμπτη στο Αστροχώρι Άρτας

Ο δράστης σκότωσε τον πεθερό του μετά από καβγά που είχαν μεταξύ τους, σύμφωνα με τοπικά μέσα, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη που έχει εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο 80χρονος προσπάθησε να απομακρύνει την κόρη του από τον σύζυγό της, επειδή ο τελευταίος την κακομεταχειριζόταν.

Καθώς φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιστορία που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του πεθερού στο Αστροχώρι Άρτας από τον 48χρονο γαμπρό του, είναι τραγική. Ο ηλικιωμένος πατέρας, προσπαθώντας να προστατεύσει την 36χρονη κόρη του, η οποία του είχε κάνει παράπονα για τη συμπεριφορά του συζύγου της, δεν άντεξε να την βλέπει να «μαραζώνει».

Έτσι, έφυγε από το χωριό του και πήγε και πήγε και πήρε πίσω το παιδί του.

Έπειτα όμως από αυτή την εξέλιξη, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ο 48χρονος δράστης πήγε στο χωριό του πεθερού του να ζητήσει τον λόγο, γιατί επενέβη στα προσωπικά τους ανάμεσα σε εκείνον και στη σύζυγό του, με τα αίματα να «ανάβουν» και να καταλήγουν στο φονικό, με θύμα τον 80χρονο.

Κατά πληροφορίες, πριν από μόλις πέντε ημέρες είχε βγει το διαζύγιο ανάμεσα στον 48χρονο, που σκότωσε τον πεθερό του με καραμπίνα και αναζητείται, και την 36χρονη.