Τη ζωή ενός άνδρα, που έπεσε και τραυματίστηκε στο κεφάλι σε δρόμο του Κορυδαλλού, έσωσαν αστυνομικοί.

Ειδικότερα, το περασμένο Σάββατο (14 Αυγούστου) και ώρα 19.15 υπήρξε ενημέρωση από πολίτη για έναν άνδρα που είχε πέσει στο οδόστρωμα και που είχε χτυπήσει σοβαρά.

Άμεση ήταν η επέμβαση περιπολικού που βρισκόταν στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Αφού του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Με τη συνδρομή του περιπολικού, ο τραυματισμένος πολίτες έφτασε εσπευσμένα στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Η ανάρτηση της Αστυνομίας

«Την 14/08/2022 και 19:15 ώρα, περιπολικό που κάνει διέλευση από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας στον Κορυδαλλό, ενημερώνεται από διερχόμενο ότι ένα άτομο έπεσε και χτύπησε στο οδόστρωμα.

▪Το περιπολικό μεταβαίνει άμεσα στο σημείο που του υπέδειξαν, και βρίσκει έναν άντρα πεσμένο στο έδαφος με τραύμα στο κεφάλι. Το πλήρωμα του περιπολικού ξεκινάει να παρέχει τις πρώτες βοήθειες.▪Μόλις καταφτάνει σταθμός ΕΚΑΒ, αναλαμβάνει και την έγκαιρη μεταφορά του στο Τζάνειο νοσοκομείο».

Μεταφορά τραυματία 14/08/2022

🔹Την 14/08/2022 και 19:15 ώρα, περιπολικό που κάνει διέλευση από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας στον Κορυδαλλό, ενημερώνεται από διερχόμενο ότι ένα άτομο έπεσε και χτύπησε στο οδόστρωμα. ▪Το περιπολικό μεταβαίνει άμεσα στο σημείο που του υπέδειξαν, και βρίσκει έναν άντρα πεσμένο στο έδαφος με τραύμα στο κεφάλι. Το πλήρωμα του περιπολικού ξεκινάει να παρέχει τις πρώτες βοήθειες. ▪Μόλις καταφτάνει σταθμός ΕΚΑΒ, αναλαμβάνει και την έγκαιρη μεταφορά του στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Δημοσιεύτηκε από Ελληνική Αστυνομία στις Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022