Στα κάγκελα βρίσκονται οι κάτοικοι της Μυκόνου, προειδοποιώντας πως κινδυνεύουν ακόμα και να χαθούν ζωές σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί το αυτοσχέδιο φεστιβάλ που προγραμματίζεται, με την ανοχή του δήμου, στο Καλό Λιβάδι. Ήδη παρά την στάση των κατοίκων οι εργασίες για το πάρτι έχουν εκκινήσει.

Στον εγκαταλειμμένο χώρο παλιού λατομείου στη θέση Λούλος στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου τις τελευταίες ημέρες εργάζονται ιδιωτικά συνεργεία. Σε επικοινωνία των κατοίκων της περιοχής τόσο με τον δήμαρχο κ. Κουκά όσο και με το Α.Τ. Μυκόνου ενημερώθηκαν ότι δεν έχουν δοθεί άδειες για διεξαγωγή φεστιβάλ κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες, ούτε υπήρχε σχετική ενημέρωση των υπηρεσιών.

Τα επικίνδυνα σημεία



Παραμένουν ανήσυχοι οι κάτοικοι

«Μας απασχολεί η ποιότητα του κόσμου που έρχεται στο νησί;», αναρωτιούνται οι κάτοικοι που καταγγέλλουν τα ανεξέλεγκτα πάρτι που λαμβάνουν χώρα στο νησί. «Αν ο δήμαρχος έχει αποφασίσει ότι όχι, τότε καλώς γίνονται αυτές οι διοργανώσεις.

Τα πάρτι γίνονται κυρίως 23:00 – 07:00 Προκαλούν ηχορύπανση. Γίνεται εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών (ποιος μπορεί να χορεύει από τις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής χωρίς χρήση ουσιών;). Η αστυνομία δεν μπορεί να επέμβει σε περίπτωση καταγγελίας για μη τήρηση των ωρών κοινής ησυχίας καθώς έχουν φύλαξη και οι αστυνομικοί δεν μπορούν να εισέλθουν στον χώρο. Με τις ευλογίες του δημάρχου τα παράνομα πάρτι μεταφέρονται από τις ιδιωτικές βίλες σε ανοιχτούς χώρους εντός κατοικημένων περιοχών».

Πηγή: www.mononews.gr