Το τελευταίο αντίο στον τραγουδιστή Ρόμπερτ Ουίλιαμς είπαν σήμερα το πρωί φίλοι και συγγενείς.

Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 73 ετών βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του αλλά και τους πολλούς θαυμαστές που σε όλη τη μουσική του πορεία τον ακολούθησαν.

Το «παρών» δήλωσαν μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Πασχάλης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Κώστας Γκιουλέκας, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας και ο υπουργός εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Παράλληλα, μεταξύ άλλων, απέστειλαν στεφάνι ο πρωθυπουργός, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αλλά και οι τραγουδιστές Πασχάλης και Μπέσσυ Αργυράκη με τους οποίους –καθώς και με τη Μαριάννα Τόλη- ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς είχε ερμηνεύσει το τραγούδι «μάθημα σολφέζ», εκπροσωπώντας τη χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision το 1977 και κατακτώντας την 5η θέση.

Παράλληλα το παρών στην κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς έδωσε και ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης.

Η κόρη του τραγουδιστή, Ιλένια Ουίλιαμς μέσω ανάρτησης στα social media ευχαρίστησε εγκάρδια τον κόσμο για τα χιλιάδες μηνύματα ενώ τόνισε πως αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν την “Κιβωτό του Κόσμου”.

Τέλος, ανάφερε πως «η αποτέφρωσή του θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο και θα παρακαλούσαμε όλους να σεβαστούν την επιθυμία της οικογένειάς μας».

Δείτε τις εικόνες

kideia_Robert_Williams__1_
kideia_Robert_Williams__2_
kideia_Robert_Williams__3_
kideia_Robert_Williams__4_
kideia_Robert_Williams__5_
kideia_Robert_Williams__6_
kideia_Robert_Williams__7_
kideia_Robert_Williams__8_
kideia_Robert_Williams__9_
kideia_Robert_Williams__10_
kideia_Robert_Williams__11_
kideia_Robert_Williams__12_
kideia_Robert_Williams__13_
kideia_Robert_Williams__14_
kideia_Robert_Williams__15_
kideia_Robert_Williams__16_
5663000__1_
marinakis_2