Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά στην Πάτρα. Πρόκειται για έναν 36χρονο άνδρα που μπροστά στα μάτια ασθενών και προσωπικού επιτέθηκε στη σύντροφο του , πιάνοντάς την από το λαιμό, μέσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το Tempo24, ο άνδρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία σχετικά με επαναλαμβανόμενη βιαιοπραγία κατά της συντρόφου και συγκεκριμένα για δύο επιθέσεις, οι οποίες μάλιστα πραγματοποιήθηκαν εντός ολίγων λεπτών.

Το χρονικό των δύο επιθέσεων

Το βίαιο περιστατικό στο νοσοκομείο σημειώθηκε μετά τη διακομιδή του δράστη, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση υπερδιέργεσης λίγα λεπτά αφού είχε πραγματοποιήσει την πρώτη επίθεση εις βάρος της γυναίκας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24, κατά τη διάρκεια της δεύτερης επίθεσης σε βάρος της γυναίκας, αυτή που εκτυλίχθηκε στο νοσοκομείο, ο 36χρονος, γνωστός από παλαιότερη συμμετοχή του σε κυκλώματα της νύχτας, την έπιασε από τον λαιμό με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στο νοσηλευτικό ίδρυμα και αμέσως να κληθεί η Αστυνομία.

Μάλιστα, η διακομιδή του ήταν επεισοδιακή το βράδυ της Τρίτης, με αποτέλεσμα οι γιατροί να μην μπορούν να τον εξετάσουν.
Αστυνομικοί μαζί με γιατρούς και νοσηλευτές μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν τελικά να τον συγκρατήσουν προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.