Φρικιαστικές στιγμές έζησε ένας πατέρας κατά τη διάρκεια εκδρομής στο Σουσάκι Κορινθίας, καθώς αγέλη σκύλων επιτέθηκε στα παιδιά και κατασπάραξε τον ίδιο, ενώ προσπαθούσε με όλες τους τις δυνάμεις να τα σώσει.

Η μαρτυρία του άτυχου άνδρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, προκαλεί ανατριχίλα.

«Ημουν πολύ κοντά στο να τα παρατήσω, δηλαδή αυτό που λένε ότι ο χρόνος σταματάει, το αισθάνθηκα κι εγώ. Θυμάμαι την ερώτηση που έκανα στον εαυτό μου: Είναι δυνατόν μια αθώα εκπαιδευτική εκδρομή να καταλήξει στον θάνατο τον δικό μου και των παιδιών;», δήλωσε συγκλονισμένος στο Star.

skkkkk

Ακούγοντας κάποιος αυτό τον άνθρωπο να διηγείται τον εφιάλτη που έζησε προσπαθώντας να σώσει τρία παιδάκια και τον εαυτό του από τα κοφτερά δόντια των σκύλων, νομίζει πως ακούει σενάριο ταινίας τρόμου. Με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε την... ύστατη στιγμή που του έδωσε δύναμη:

«Γυρνάω πίσω και βλέπω τα παιδιά μου να με κοιτάνε τρομαγμένα και σκέφτηκα ότι πρέπει κάτι να κάνω. Αυτό μου έδωσε μεγάλη δύναμη.  Και βρήκα τη δύναμη με κάποιο τρόπο να σηκωθώ, με ένα χέρι πλέον», είπε.

«Ευτυχώς είχα το δεξί μου και άρχισα μια τιτάνια μάχη, δηλαδή ξύπνησε το ζώο μέσα μου, έκανα τον πρωτόγονο. Άρχισα να ουρλιάζω, άρχισα να φωνάζω. Έπαιρνα οτιδήποτε βρισκόταν κάτω, πέτρες, ας πούμε, κάτω στον χωματορόδρομο, κοτρώνες, τις πετούσα απέναντί τους», πρόσθεσε.

Ο κ. Σταμάτης μαζί με τον 9χρονο γιο του και τα δυο ανίψια του, 9 και 11 ετών, πήγαν στο Σουσάκι Κορινθιας, για να δουν το ηφαίστειο. Λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους, δέχτηκαν λυσσαλέα επίθεση από την αγέλη των σκύλων που όρμησαν να τους κατασπαράξουν.

«Μου τραβούσαν το παππούτσι και μου δάγκωναν το πόδι»

Την ίδια ώρα, ο 9χρονος Ντάνι, ο γιος του θύματος της επίθεσης, περιέγραψε τρομαγμένος τη στιγμή της επίθεσης:

«Ένα σκυλί ήρθε με τεράστια ταχύτητα επάνω μου, ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου όταν έτρεχα και με έριξε. Έπεσα μπροστά και είχα κάποια τραύματα και μετά με τράβαγαν από τα παπούτσια. Και ένα σκυλί με δάγκωσε στο πόδι και τότε κατάλαβα ότι απλώς δε θα γαβγίσουν, θα μας κυνηγήσουν για να μας φάνε».

ski

Η οικογένεια έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ζητώντας την παρέμβαση της πολιτείας, προκειμένου να μην υπάρξουν κι άλλα ανυποψίαστα θύματα.