Άγρια επίθεση από μεγαλόσωμο σκύλο δέχθηκε μία 57χρονη γυναίκα στα Χανιά. Η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ όπως λέει χαρακτηριστικά «τρέμει να βγει από το σπίτι της».
Όπως περιγράφει στο zarpanews.gr, ήταν αργά το απόγευμα της Δευτέρας όταν μαζί με μία φίλη της περπατούσαν στη περιοχή του Κλαδισού, με τα σκυλάκια τους. Ξαφνικά, πετάχτηκε στον δρόμο ένας άλλος σκύλος μεγαλόσωμος - πιθανότατα pitbull σύμφωνα με την καταγγέλλουσα.
oto_1
FOTO_2
FOTO_3

«Προσπάθησα να τον πιάσω από το λουράκι και να τον δέσω σε ένα δέντρο, με το σκεπτικό να μη τριγυρνά ελεύθερος μέχρι να βρεθεί το αφεντικό του. Εκείνος πήγε να επιτεθεί στο μικρό μου σκύλο. Για να τον προφυλάξω τον έδωσα στη φίλη μου και εκείνη έτρεξε απέναντι στο πεζοδρόμιο. Τότε, ο σκύλος ανέβηκε πάνω μου και με δάγκωσε στο χέρι. Εγώ φώναζα για βοήθεια, αλλά κανείς δεν σταματούσε. Κατάφερα να σκαρφαλώσω σε μία ελιά κι από εκεί σε ένα μπεντενάκι. Έκανα οτιδήποτε για να σωθώ εκείνη τη στιγμή. Είχα τρομάξει, έτρεχαν αίματα παντού. Μετά ο σκύλος με έπιασε από το πόδι και με πέταξε κάτω. Δεν είχα την δύναμή του, για να αντισταθώ» είπε συγκλονισμένη.
FOTO_4
FOTO_5
FOTO_7

«Αυτό επικρατούσε για 15 λεπτά. Προσπαθούσα ταυτόχρονα να πάρω τηλέφωνο τον άνδρα μου να έρθει, ωστόσο πέρασε ένα ζευγάρι και για να σωθώ, έτρεξα μέσα στο αμάξι τους! Με πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο» συνέχισε.
«Το χέρι μου είναι γεμάτο πληγές, δεν μπορώ πλέον να εξυπηρετηθώ πλήρως και τρέμω να βγω από το σπίτι μου! Φοβάμαι να βγω έξω μήπως είναι εκεί και με ξαναπάρει στο κυνήγι. Σκέφτηκα μέχρι και περιοχή να αλλάξω» δήλωσε τρομαγμένη η 57χρονη.

«Δεν τα έχω βάλει με τον σκύλο, αλλά με τον ιδιοκτήτη. Ξέρω ότι τα σκυλιά δεν φταίνε. Είναι ο τρόπος που τα μεγαλώνεις! Ο ιδιοκτήτης δεν ξέρω αν έχει βρεθεί, αλλά το σίγουρο είναι ότι πρέπει όλοι να προσέχουν! Στη γειτονιά κυκλοφορούν παιδάκια με τα ποδήλατά τους, μητέρες με μωρά, τουρίστες. Μπορεί να δαγκώσει τον οποιονδήποτε» συμπλήρωσε.
FOTO_6
FOTO_8

Το συμβάν έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία και μένει να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του σκύλου, που κυκλοφορεί ελεύθερο, και να προχωρήσουν οι διαδικασίες.