Θύμα βιασμού έπεσε μια 43χρονη γυναίκα από τον 45χρονο πρώην σύζυγό της στη Σκιάθο.

Ειδικότερα, πέρασε την πόρτα της αστυνομίας για την κατάθεση μήνυσης την περασμένη Τρίτη, αφού ο ίδιος βρέθηκε έξω από την πόρτα του σπιτιού της και απείλησε να τη σκοτώσει.


Την είχε βιάσει

Η 43χρονη, στην κατάθεσή της, λύγισε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι στις 26 του Αυγούστου την είχε βιάσει.

Την Τετάρτη οδηγήθηκε ο θύτης στο αυτόφωρο,υποστηρίζοντας πως το σεξ με την πρώην σύζυγό του ήταν συναινετικό, ενώ εκείνη κατήγγειλε ότι την βίασε μέσα στο σπίτι με χρήση βίας και απειλών.

Ακόμα, ο ίδιος αρνήθηκε πως απείλησε να τη σκοτώσει ή πως δημιούργησε οποιοδήποτε επεισόδιο έξω από το σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 40χρονη, μητέρα ενός μικρού παιδιού, θα υποβληθεί σε εξετάσεις και ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική, ενώ σύμφωνα με τον τοπικό ειδησεογραφικό ιστότοπο gegonotanews.gr, ο 45χρονος αλβανικής καταγωγής βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα.


Τη γρονθοκόπησε και την πέταξε πάνω σε βιτρίνα καταστήματος

Στη Λαμία, το μεσημέρι της Τετάρτης, διαδραματίστηκε άλλο ένα επίσης σοκαριστικό περιστατικό.

Ένας άνδρας γύρω στα 55, γρονθοκόπησε νεαρή γυναίκα μετά από λεκτική αντιπαράθεση που είχε μαζί της.

Ο άνδρας έβριζε και στη συνέχεια χτύπησε την γυναίκα με μπουνιές, πετώντας την πάνω σε βιτρίνα πολυκαταστήματος, πριν επέμβουν περαστικοί και η αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα και τα πληρώματα της ΔΙΑΣ και λίγα λεπτά αργότερα περιπολικό προσήγαγε τα δύο άτομα στο Τμήμα προκειμένου να καταθέσουν τι ακριβώς συνέβη.

Το επεισόδιο σημειώθηκε σε ώρα αιχμής μπροστά σε δεκάδες περαστικούς, που δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που έβλεπαν.