Ανατριχιαστικά είναι τα όσα κατέθεσε η 23χρονη ΑμεΑ στο δικαστήριο, η οποία το προηγούμενο διάστημα είχε εγκαταλειφθεί από τη μητέρα της στον Βόλο, όπου βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές.

Θύμα βιασμού

Στη δίκη κατά την οποία δικαζόταν η μητέρα της, η 23χρονη αποκάλυψε ότι μια μέρα πριν την εγκαταλείψει μόνη της, ο θείος της είχε προχωρήσει στον βιασμό της, ενώ στην ίδια πράξη είχε προβεί και τον περασμένο Νοέμβριο σε χωριό της Καλαμπάκας.

Διερεύνηση του θέματος

Σημειώνεται ότι, μητέρα και κόρη φιλοξενούνταν στο Βόλο από τον θείο της τον οποίο κατηγόρησε για βιασμό. Το δικαστήριο μετά τους άνωθεν ισχυρισμούς διέταξε τον διαβιβασμό της δικογραφίας πίσω στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου για διερεύνηση του θέματος.

Γνώριζαν τι συνέβαινε

Τόσο η μητέρα της 23χρονης όσο και η αδελφή και η θεία της και αδελφή του 40χρονου που καταγγέλθηκε για βιασμό, φαίνεται να γνώριζαν τι συνέβαινε. Η κοπέλα στην κατάθεσή της επισήμανε ότι μάλωνε με τη μητέρα της γιατί δεν της επέτρεπε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Τι ανέφερε η μητέρα της

Η μητέρα της πάντως ανέφερε πως είναι άνεργη και συντηρείται από τα αδέλφια της που ζουν στο Βόλο, ενώ εκείνη διαμένει μαζί με τις δύο κόρες της σε χωριό της Καλαμπάκας.
Η 50χρονη μητέρα της που κάθισε χθες στο εδώλιο, απολογούμενη, ανέφερε πως δεν εργάζεται και πως την συντηρούν τα αδέρφια της.