Το οικόπεδο όπου πιθανολογεί ότι της επιτέθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης αναγνώρισε σε φωτογραφία η τρίτη γυναίκα που τον έχει καταγγείλει για απόπειρα βιασμού μέσα στο αυτοκίνητο του, το 2014, στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού.

Η γυναίκα, που έχει καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών, εξήγησε σήμερα στο δικαστήριο ότι σε οικόπεδο που απεικονίζεται σε φωτογραφία που έχει προσκομιστεί στο δικαστήριο, πιθανολογεί ότι της επιτέθηκε ο ηθοποιός.

«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να ψάχνω το χώρο, αλλά επειδή έγινε πολύς λόγος εδώ ότι δεν υπάρχει αδιέξοδο στο Παλαιό Ψυχικό. Έκανα πολλές βόλτες, υπήρχαν αρκετά άδεια οικόπεδα. Με το που πέρασα από αυτό το δρόμο μου θύμισε κάτι. Θεωρώ πολύ πιθανό να ήταν εκεί», ανέφερε η τρίτη καταγγέλλουσα συμπληρώνοντας ότι εκ των υστέρων έμαθε πως απέναντι βρισκόταν το σπίτι του κατηγορουμένου ηθοποιου.

Η δίκη συνεχίζεται την προσεχή Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 με την ολοκλήρωση της κατάθεσης της Ελπίδας Νίνου ενώ στη συνέχεια στο βήμα του μάρτυρα θα ανέβει ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η, Σπύρος Μπιμπίλας.