Μία 40χρονη παρένθετη μητέρα δεν κρύβει την ικανοποίησή της για τη χαρά που πρόσφερε σε ένα ζευγάρι που δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει. «Ήταν μια όμορφη διαδικασία», εξομολογείται στο MEGA.

 Πριν από ενάμισι χρόνο η 40χρονη παρένθετη μητέρα έκανε το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει στο φιλικό της ζευγάρι, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

 Το νεαρό ζευγάρι μάταια προσπαθούσε πολύ καιρό να αποκτήσει το δικό του μωρό. Τότε η 40χρονη Μαρία ήρθε για να εκπληρώσει το όνειρο τους. «Ήταν μια όμορφη διαδικασία», εξομολογείται.

 Κυοφορώντας για εννέα μήνες το παιδί ενός άλλου ζευγαριού, η Μαρία λέει στην κάμερα του Live News πως ήταν μια αλλόκοτη αλλά όμορφη διαδικασία.

 «Το κίνητρο μου δεν ήταν τα χρήματα»

Η 40χρονη για να κυοφορήσει και να γεννήσει εν τέλει το υγιέστατο μωράκι έλαβε το ποσό των 10.000 ευρώ. Δεκαοκτώ μήνες μετά δηλώνει έτοιμη να ξαναγίνει παρένθετη μητέρα για να δώσει χαρά και σε άλλα ζευγάρια.

 Όλα τα έξοδα και οι ανάγκες της εγκυμονούσας είχαν καλυφθεί από τους γονείς, οι οποίοι μετρούσαν τις ημέρες και τις ώρες μέχρι να πάρουν στα χέρια τους το αγγελούδι τους.

 «Στη γέννα δεν το βλέπεις το μωράκι», ενημερώνει η Μαρία, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να γίνει παρένθετη μητέρα για δεύτερη φορά.

 Την ίδια ώρα σε πλήρη άνθιση βρίσκεται ο «αναπαραγωγικός τουρισμός», με όλο και περισσότερες γυναίκες να καταφεύγουν στη χώρα μας, προκειμένου να αποκτήσουν παιδί μέσω άλλης γυναίκας.