Προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 62χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικόςο οποίος στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές περιφερειακών καναλιών προώθησης προϊόντων.

Ο άνδρας συνελήφθη για σοβαρότατα ποινικά αδικήματα, μετά την καταγγελία
μίας γυναίκας, σύμφωνα με την οποία, συγγενικό της πρόσωπο έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν δικές της φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου, όταν ήταν ανήλικη, ενώ συγχρόνως ο άγνωστος αποστολέας απαιτούσε από το συγγενικό της πρόσωπο, παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φορητός σκληρός δίσκος, με πλήθος οπτικοαστικού υλικού, ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανωτέρω ανήλικες, 203- ψηφιακοί δίσκοι “CD”, 7 φορητοί σκληροί δίσκοι, 2 κάμερες, 5 κινητά τηλέφωνα, 3 φορητές μονάδες αποθήκευσης “usb” και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο κατηγορούμενος, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων, απολογήθηκε σήμερα και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.