Για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε στη μέση του δρόμου, όπου παραλίγο να κινδυνεύσει η ζωή της μίλησε η 27χρονη Ιωάννα.

Η 27χρονη κοπέλα που έγινε στόχος μιας άλλης γυναίκας, η οποία θεώρησε ότι ήταν ερωμένη του άνδρα της, αποκάλυψε στο T-live το χρονικό του συμβάντος.

«Βγήκα από το σπίτι μου για να πάω για καφέ στο σπίτι της αδερφής μου και αυτή η γυναίκα είχε κρυφτεί, δεν είχαμε κάποιο ραντεβού γιατί αν ήταν έτσι θα είχα πάρει κι εγώ τα μέτρα μου για να ξέρω τις θα κάνω», σημείωσε.

Όπως συμπλήρωσε η 27χρονη, «μου είπε ότι ήθελε μόνο να μου μιλήσει και πως δεν ήθελε να μου κάνει τίποτα».

Ωστόσο, γρήγορα άλλαξαν οι διαθέσεις της γυναίκας εναντίον της. «Μετά όμως άρχισε να τρέχει κατά πάνω μου, εμένα κάτι δεν μου άρεσε και έτρεξα κι εγώ. Με το που φτάνω έξω από την πόρτα της αδερφή μου, βγάζει το μαχαίρι και με καρφώνει με δύο μαχαιριές στην κοιλιά και μία στον ώμο» πρόσθεσε.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η Ιωάννα, η συγκεκριμένη γυναίκα θεωρούσε ότι ο άνδρας της και αυτή διατηρούσαν παράνομη σχέση για περίπου οκτώ χρόνια, κάτι που σύμφωνα με την 27χρονη δεν ισχύει, καθώς είναι μόνο φίλοι.

Παράλληλα, η νεαρή κοπέλα εξέφρασε το φόβο ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν θα σταματήσει και θα της επιτεθεί ξανά. «Φοβάμαι ότι θα μου επιτεθεί ξανά όταν βγει από τη φυλακή» κατέληξε.