Εκείνη και εγώ
Εκείνη και εγώ Θανάσης Φουσκίδης Στέλλα Γκαντώνα
astinomia
Ελλάδα

Θρίλερ στον Βόλο με πρώην ζευγάρι: Ο σύζυγος εμφανίστηκε με τροχό να σπάσει την πόρτα

Η γυναίκα έχει προχωρήσει στη ζωή της και με τον νέο της σύντροφο αποφάσισαν να αλλάξουν κλειδαριές στο σπίτι του πρώην, όπου και διαμένουν

Σοκαριστικές σκηνές διαδραματίστηκαν στον Βόλο. Ένας άνδρας επιχείρησε να σπάσει με τροχό την πόρτα του σπιτιού, που ανήκει μεν στον ίδιο, αλλά έχει παραχωρήσει στην πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχει προχωρήσει στη ζωή της και με τον νέο της σύντροφο αποφάσισαν να αλλάξουν κλειδαριές στο σπίτι του πρώην όπου και διαμένουν, με αποτέλεσμα να καταλήξουν όλοι μαζί στο Αυτόφωρο τη Δευτέρα, μετά από το επεισόδιο που έγινε την Κυριακή το βράδυ.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο πρώην σύζυγος πήγε την Κυριακή στο σπίτι του και με τροχό επιχείρησε να σπάσει την κλειδαριά. Ξέσπασε καυγάς με την γυναίκα να τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε, άσκησε σωματική βία εναντίον της, τη χτύπησε και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Χθες, Δευτέρα εμφανίστηκε στο δικαστήριο με επίδεσμο στο πόδι. Στον καυγά ενεπλάκη και ο νυν σύντροφός της, ο οποίος φέρεται να ζήτησε εξηγήσεις από τον πρώην άντρα της. Το δικαστήριο αναβλήθηκε για τα τέλη Σεπτεμβρίου. Εκτός από τη μήνυση που υπέβαλε η πρώην σύζυγος, μήνυση έχει καταθέσει και ο πρώην σύζυγός της για ψευδή καταμήνυση.