Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή αποχαιρετισμού για τον αξέχαστο ηθοποιό Κώστα Καζάκο.

Η οικογένεια του, το ΚΚΕ, φίλοι, συνάδελφοι, άνθρωποι της τέχνης και των γραμμάτων αποχαιρέτισαν το μεγάλο ηθοποιό, που πριν την «τελευταία υπόκλιση» , προσέφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευση τους, στην έδρα του ΚΚΕ στον Περισσό, όπου έγινε η πολιτική του κηδεία.

Μεταξύ αυτών που βρέθηκαν στον Περισσό για να πουν το τελευταίο αντίο στον Κώστα Καζάκο, ήταν η σύζυγος του Τζένη Κόλλια και τα τρία τους παιδιά, Αλέξανδρος, Ηλέκτρα και Μάγια, καθώς και ο γιος του, Κωνσταντίνος Καζάκος.

Παρούσα ήταν και η εγγονή του Κώστα Καζάκου, κόρη του γιου του Κωνσταντίνου, Τζένη Καζάκου και η μητέρα της Τάνια Τρύπη.

Ακόμα, στην τελετή παρευρέθηκαμ για να τον αποχαιρετίσουν μεταξύ άλλων, η Λίλα Καφαντάρη, ο Θάνος Καληώρας, ο Άγγελος Αντωνόπουλος, η Ελένη Γερασιμίδου, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, ο Γιώργος Κιμούλης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Βάνα Πεφάνη, ο συνθέτης Διονύσης Τσακνής κ.ά. Παρών και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που η σύζυγός του Τζένη Κόλλια ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του αγαπημένου τους φίλου και σπουδαίου ηθοποιού Άγγελου Αντωνόπουλου.

Μάλιστα, ο Κώστας Καζάκος με τον Άγγελο Αντωνόπουλο είχαν γίνει και κουμπάροι πριν πολλά χρόνια.