Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
manou_dimakis
Ελλάδα

Βασίλης Δημάκης για τον αρραβώνα με την Ερασμία Μάνου: «Ο καθένας βγαίνει και λέει το μακρύ του και το κοντό του»

Μία ιδιαίτερη ιστορία αγάπης ζουν η κόρη της Σοφίας Βόσσου και ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού

Η τραγουδίστρια και κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου , αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο, Βασίλη Δημάκη, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η κίνησή τους αυτή προκάλεσε αντιδράσεις και ο Βασίλης Δημάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποιες λεπτομέρειες που ειπώθηκαν και γράφτηκαν ενώ δεν ισχύουν.

Σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε χαρακτηριστικά:

«Εγώ και η σύντροφός μου , Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους από καρδιάς για τις όμορφες και εγκάρδιες ευχές σας !!! Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να επισημάνω δυο – τρία πραγματάκια , που θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένο να διευκρινιστούν , αφού ο καθένας βγαίνει και λέει “το μακρύ του και το κοντό του” , χωρίς να έχει μπει στη διαδικασία να ψάξει την εγκυρότητα όλων όσων αναπαράγει.

α) Ουδέποτε έχει χρησιμοποιηθεί καλάσνικοφ, σε καμία ένοπλη ληστεία κατά το έκνομο παρελθόν μου!
β) Ουδέποτε έχω διαπράξει κλοπές και δη μάλιστα σε ιδιώτες, επιχειρηματίες και τα λοιπά, όπως άστοχα αναφέρθηκε χθες.
γ) Ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί για τρομοκρατία, όπως επίσης ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί για χρηματοδότηση του λεγόμενου “επαναστατικού ταμείου”…
δ) Τέλος, ποτέ δεν έχει ασκηθεί βία από μένα κατά τη διάπραξη των απαλλοτριώσεων του παρελθόντος!

Με τον νέο δημοσιογραφικό νόμο, ο αναπαράγων, φέρει την ίδια ευθύνη με αυτόν που αναπαρήγαγε πρώτος την είδηση! Με την συνήγορο μου κυρία Ηλέκτρα-Λήδα Κούτρα, προτιθέμεθα να προσφύγουμε άμεσα στη Δικαιοσύνη, εάν μετά τη δημοσίευση της παρούσας δήλωσης δεν ανασκευάσουν , όλοι όσοι ψευδώς αναπαρήγαγαν ένα σωρό λίβελλους και κιτρινισμούς χειρίστου είδους!

Τώρα εάν δεν ανασκευάσουν, κανένα πρόβλημα (!) Θα σας ευχαριστούμε πολύ για το ακούσιο μεν, υπέροχο δε, δώρο γάμου που θα μας κάνετε… Αυτά τα ολίγα.. “Και στα δικά σας”…».

Εγώ και η σύντροφός μου , Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους από καρδιάς για τις όμορφες και εγκάρδιες ευχές σας...

Δημοσιεύτηκε από Basilis Dimakis στις Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022

Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Δημάκης είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία. Το 2020 είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας και δίψας, προκειμένου να διεκδικήσει το δικαίωμά του για ισότιμη εκπαίδευση κατά την κράτηση.

Στις 17 Μαρτίου 2022, παραβίασε τους όρους της προσωρινής εκπαιδευτικής άδειας που έλαβε. Συγκεκριμένα, παραβίασε και αφαίρεσε το μέσο ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι) και κρύφτηκε σε σπίτι φίλης του. Λίγες ημέρες μετά συνελήφθη από άνδρες της ΕΚΑΜ.