Πυρετώδεις είναι οι έρευνες των αστυνομικών των τμημάτων Ασφαλείας, Ήλιδας και Πύργου, για την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας του 68χρονου Χαράλαμπου (Μπάμπη) Αναγνωστόπουλου, ο οποίος λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται πίσω από την επιχείρηση που διατηρούσε με τα αδέρφια του, στην Εφύρα Πηνείας.

Νεκροψία-Νεκροτομή

Σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή, που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών προέκυψε ότι το θύμα έφερε 40 τραύματα από θλον και τέμνον όργανο, συνθέτοντας ένα σκηνικό εγκλήματος απίστευτης αγριότητας ενώ ως επίσημη αιτία θανάτου αναφέρονται οι κακώσεις κεφαλής και αυχένα.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας, τα στοιχεία που έρχονται στο φως συγκλονίζουν και γεννούν ερωτήματα για τους λόγους που μπορεί να είχε κάποιος ώστε να κόψει το νήμα της ζωής του 68χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» και του Patrisnews, από τα 40 συνολικά τραύματα που έφερε το θύμα σε όλο το κεφάλι, τουλάχιστον τα μισά ήταν εμφανή ενώ με βάση τα έως τώρα ευρήματα, δεν υπάρχουν ενδείξεις πάλης παρά μόνο κάποια μικρά σημάδια στα χέρια, γεγονός που φανερώνει πως ο 68χρονος πιθανώς να ξαφνιάστηκε από την επίθεση που δέχθηκε και έκανε μια μικρή απέλπιδα προσπάθεια να προστατεύσει τον εαυτό του.

Συνεχίζονται οι καταθέσεις

Σήμερα Τετάρτη, οι έρευνες συνεχίζονται με τις καταθέσεις ανθρώπων από το κοντινό περιβάλλον του άτυχου Αναγνωστόπουλου που μπορεί να γνωρίζουν το παραμικρό για τη στυγερή αυτή δολοφονία.

Μεταξύ αυτών, κι ένας άνδρας που φαίνεται να ήταν εκ των τελευταίων που συνομίλησε μαζί του τη μοιραία νύκτα.
Οι αρχές εκτιμούν ότι η κατάθεση του ίσως αποτελέσει το κομμάτι του παζλ που προσπαθούν να ενώσουν τις τελευταίες ώρες, αφού ακόμα ερωτηματικό αποτελούν που βρίσκεται το φονικό όπλο και ποια ήταν τα κίνητρα.