Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Πέμπτης την Μάρθα Καραγιάννη στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Στην κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού βρέθηκε και ο Βασίλης Κωνσταντίνου, που υπήρξε ζευγάρι με την Μάρθα Καραγιάννη επί 12 χρόνια.

«Θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός για να μπορέσω να πω στην Μάρθα Καραγιάννη αντίο», είπε συντετριμμένος ο Βασίλης Κωνσταντίνου, μιλώντας σε δημοσιογράφους. «Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν ένα κομμάτι από την ζωή μου», ανέφερε συγκινημένος, ενώ πρόσθεσε ότι «ήταν οικογένεια».

Όπως είπε ο ίδιος θα θυμάται σίγουρα την Μάρθα και όλα όσα του πρόσφερε, όλα αυτά τα οποία του είπε. «Και μπορώ να πω, πως από τότε που γνώρισα την Μάρθα ίσως έγινα και πιο σοβαρός» δήλωσε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ερωτηθείς ποια είναι η ταινία με την Μάρθα Καραγιάννη που θα την βλέπει και την ξαναβλέπει πάντα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου απάντησε: «Όχι. Την Μάρθα θέλω να βλέπω. Δεν θέλω να βλέπω καμία ταινία της Μάρθας».

«Εγώ την Μάρθα δεν την αγάπησα γιατί ήταν σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. Εγώ την Μάρθα την γνώρισα ως έναν άνθρωπο ντόμπρο, ειλικρινή, με θέληση να ζήσει και θέληση να κάνει οικογένεια» κατέληξε.