Μια νέα, απίστευτη απάτη σημειώθηκε στην Κρήτη, με τη λεία της να προκαλεί ιδιαίτερη αίσθησηΕιδικότερα, η καταγγελία του επιχειρηματία, προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας, που συνεχίζει τις έρευνες για να «ρίξει» φως στην υπόθεση.

Ο επιχειρηματίας παγιδεύτηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και έκανε στην Κρήτη, όλα όσα έπρεπε να αποφύγει. Η απάτη στήθηκε με προσοχή. Το θύμα που δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών, υποστηρίζει πως έκαναν «φτερά» από τραπεζικό του λογαριασμό 106.000 ευρώ.

Χρήματα που ακόμα δεν έχουν βρεθεί, με τις έρευνες της αστυνομίας, να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Θύμα απάτης έπεσε γνωστός επιχειρηματίας στο Ηράκλειο, που δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών και έχασε 106.000 ευρώ. Ο επιχειρηματίας δέχθηκε ένα τηλεφώνημα στο κινητό του τηλέφωνο το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (24-09-2022) από κάποιον δήθεν πελάτη του, ο οποίος του είπε ότι του χρωστάει 700 ευρώ.

Παρουσιάζοντας του ψευδή γεγονότα ως αληθινά, κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς του επιχειρηματία και στο «ηλεκτρονικό πορτοφόλι» του. Μέσα σε λίγη ώρα τα χρήματα έκαναν φτερά, χωρίς ο ίδιος να καταλάβει και να υποψιαστεί το παραμικρό.

Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε την απάτη στην αστυνομία και όπως διαπιστώθηκε ο δήθεν πελάτης, μετέφερε τις 106.000 ευρώ σε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η αστυνομία διενεργεί προανάκριση και εφιστά την προσοχή των πολιτών.