Απίστευτο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε επί της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα σε νταλίκα, που είχε διπλώσει στο δρόμο. Ο απολογισμός σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η γυναίκα να χάσει τη ζωή της ενώ υπήρξαν ακόμα δύο τραυματίες.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10:00 όταν μία νταλίκα “δίπλωσε” στην Πατρών – Πύργου στο ύψος των Τσουκαλεϊκων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος, ακολούθησε σύγκρουση του φορτηγού με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα στο 14ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πατρών Πύργου. Το τροχαίο αποδείχθηκε μοιραίο για τη ζωή της άτυχης οδηγού. Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πύργο.

Στο μεταξύ προβληματική η κυκλοφορία αυτή την ώρα στην οδό Δημοκρατίας στα Δεμένικα της Πάτρας. Μια νταλίκα “δίπλωσε” στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στην κυκλοφορία στο δρόμο, στο ύψος της κάβας Κυριαζής.

Σύμφωνα με το thebest.gr, εκτροπή οχήματος σημειώθηκε και στο Αίγιο στο ύψος του Νοσοκομείου Αιγίου αλλά και νωρίτερα το πρωί στην Πατρών Πύργου. Επί τόπου έσπευσε η τροχαία για να ρυθμίσει το πρόβλημα.

Δείτε τις εικόνες

tr1
tr2
tr3
tr4
tr5