Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών τελέσθηκε σήμερα Τρίτη η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Συνάξεως των Αγίων Ισιδώρων στο ομώνυμο προσκύνημα του Λυκαβηττού προεξάρχοντος του εφημερίου του Ιερού Ναού, πατέρα Δημητρίου.

Στην ομιλία του ο πατέρας Δημήτριος μίλησε για τον θαυμαστό βίο των Αγίων Ισιδώρων, για την ιστορία του Ναού αλλά και για τον Άγιο Νεκτάριο, τους διωγμούς που υπέστη, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη. Και υπογράμμισε, σύμφωνα με το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: «Είμαι καθαρός, δεν έχω λερώσει το ράσο».

Υπενθυμίζεται πως ήρθε στο φως το τελικό πόρισμα του Ανακριτή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τη δράση του «θαυματοποιού» ιερέα και ήταν καταπέλτης για τον ίδιο, κατηγορώντας τον για πλήθος παράνομων πράξεων.

Σωρεία παραβάσεων

Το πόρισμα που δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας και μπήκε ουσιαστικά στο αρχείο άνευ αιτιολογίας, αποκαλύπτει σωρεία παραβάσεων, ανατροπή της εκκλησιαστικής τάξης, προσπάθεια εξαπάτησης των πιστών με καλλιέργεια και εκμετάλλευση της θρησκοληψίας τους με κατασκευή «θαυμάτων» («αγυρτεία»), καθώς και άλλων που παραπέμπουν σε οικονομικό σκάνδαλο («απιστία»).

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο πατήρ Δημήτρης