Η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη προσπαθεί με κάθε τρόπο να αναδείξει το πόσο θελκτικό πρόσωπο ήταν πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο ο γνωστός ηθοποιός. Γι’ αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να έρθουν στην επιφάνεια τουλάχιστον δύο ερωτικές επιστολές από ισάριθμες πασίγνωστες ηθοποιούς, που στο πρόσφατο παρελθόν, με πρόφαση την υποκριτική του αξία, είχαν εκφράσει σε αυτόν το θαυμασμό τους για τη γοητεία του.

Όπως τονίζεται, οι επιστολές αυτές αναμένεται να ενταχθούν στα αναγνωστέα της δίκης Φιλιππίδη, ενισχύοντας έτσι το αφήγημα που θέλει το γνωστό ηθοποιό να πέφτει ο ίδιος θύμα της ακαταμάχητης γοητείας του και να δέχεται συνεχώς οχλήσεις και όχι μόνο! Από χθες που κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη πληροφορία δεν είναι λίγοι εκείνοι που προσπαθούν να μάθουν ποιες είναι αυτές οι ηθοποιοί που έστω και έμμεσα δίνουν «όπλο» στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη προκειμένου να αμυνθεί στις κατηγορίες περί βιασμού και απόπειρας βιασμών. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, εάν και εφόσον γίνει πραγματικότητα, δείχνει να αποτελεί μία συνέχεια της κατάθεσης της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδας Νίνου. Η σύντροφος του ηθοποιού είχε καταστήσει σαφές με τον πλέον γλαφυρό τρόπο πως ο σύζυγός της είχε κατά καιρούς συνάψει σχέσεις με πολλές γυναίκες από το χώρο του, ακόμη και μέσα στο γάμο τους. Άσχετα με το πώς μπορούσε εκείνη να αποδέχεται μία τέτοια κατάσταση, είναι σαφές πως η υπεράσπιση του Φιλιππίδη θέλει να αναδείξει ότι υπάρχει ισχυρή πιθανότητα οι τρεις καταγγέλλουσες να είναι ουσιαστικά γυναίκες οι οποίες πασχίζουν για να τον εκδικηθούν λόγω κάποιας απογοήτευσης.

Αυτό που τονίζεται πάντως είναι πως οι ηθοποιοί που έχουν στείλει στο παρελθόν αυτές τις επιστολές, δεν έχουν εμπλακεί σε καμία διάσταση του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει. Δηλαδή, τα ονόματά τους δεν έχουν ακουστεί ούτε μεταξύ εκείνων των γυναικών που είχαν προχωρήσει σε καταγγελίες αδικημάτων που έχουν παραγραφεί ούτε μεταξύ των καταγγελλουσών.

Δημοσιεύτηκε στις 30/9 στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ