Συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές των Χανίων οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη που μαζί με τον 23χρονο κρητικό που κρατείται, φέρεται να βίασαν και να χτύπησαν την Σουηδή τουρίστρια το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Ο άνδρας που κρατείται συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε βιασμός αλλά επαφή με συναίνεση από την πλευρά της κοπέλας, ενώ η Αστυνομία βρήκε στο κινητό του φωτογραφίες της κοπέλας.

Στον 23χρονο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία, πρόκληση σωματικών βλαβών και παραβίαση προσωπικών δεδομένων και χθες οδηγήθηκε στις ανακριτικές αρχές, λαμβάνοντας προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στη μία το μεσημέρι.

Ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης αναζητείται από την Αστυνομία και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, αναμένεται να παραδοθεί σήμερα.

Την ίδια ώρα η Σουηδή τουρίστρια παραμένει σε κατάσταση σοκ, αφού όπως αναφέρει εκτός του ότι βιάστηκε, στην προσπάθειά της να αντισταθεί, δέχθηκε και χτυπήματα από τους δύο φερόμενους ως δράστες.