Η σύλληψη του 41χρονου από το Μπαγκλαντές στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ του Σαββάτου, 1 Οκτωβρίου, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, φαίνεται ότι έγινε ύστερα από καταγγελία της συζύγου του.

Η γυναίκα, η οποία επίσης έχει πέσει θύμα  κατήγγειλε το σύζυγό της την προηγούμενη εβδομάδα για ενδοοικογενειακή βία, στο αρμόδιο γραφείο της Ομόνοιας. Σύμφωνα με την ίδια, επιδόθηκε σε αυτήν επειδή ο 41χρονος πατέρας τεσσάρων παραβίασε ασφαλιστικά μέτρα που είχαν βγει εις βάρος του, έφτασε στο σπίτι που μένει η γυναίκα με τα παιδιά τους και έκανε φασαρία.

Αυτό έφερε, κιόλας, την αποκάλυψη της φερόμενης ως 12χρονης κόρης της, η οποία κατά την πληροφόρηση εξομολογήθηκε πως ο πατέρας της την βίαζε για έτη ολόκληρα, πιθανώς από τα εφτά της. Αυτό έφερε εκ νέου καταγγελία, στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

Λέγεται, μάλιστα, ότι ο 41χρονος από το Μπαγκλαντές είχε τη διαστροφή να διατηρεί αρχείο με γυμνές φωτογραφίες της κόρης του.

Ο κατηγορούμενος ακινητοποιήθηκε άμεσα όταν βρέθηκε και συνελήφθη. Έπειτα, οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής και εκεί βρίσκεται, ως κρατούμενος, αναμένοντας να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα. Το πιθανότερο είναι ότι αυτό θα συμβεί την Τρίτη. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του, μάλιστα, και την οποία εξετάζει και ερευνά το τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, είναι πλούσια: ενδοοικογενειακή βία, βιασμό, γενετήσιων πράξεων σε βάρος ανήλικης, γενετήσιων πράξεων με συγγενικό πρόσωπο και πορνογραφία ανηλίκων, πράξεις τις οποίες τέλεσε σε βάρος της 12χρονης σήμερα κόρης του.