Για το περιστατικό που θα του μείνει «αξέχαστο» μίλησε ο 25χρονος ντελιβεράς στη Λαμία που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο αλλά ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά.

Το πρωί της Δευτέρας, αφού ο 25χρονος είχε αφήσει την παραγγελία και γυρνούσε στο καφέ που εργάζεται, κατευθύνθηκε στην οδό Αθηνών παράλληλα με ένα μπλε αυτοκίνητο, όταν η οδηγός του αυτοκινήτου έστριψε αριστερά και ο δικυκλιστής κατέληξε στο οδόστρωμα.

Ο 25χρονος μιλώντας στο Mega ανέφερε: «γύρναγα από μία παραγγελία ουσιαστικά και ήταν μπροστά μου η κυρία αυτή στον δρόμο και όπως πηγαίναμε ήμουν από πίσω της. Μπορεί όντως η γυναίκα να έβγαλε ένα φλας και εγώ να μην το είδα ή να μην έβγαλε και να μην το είδα πραγματικά και έγινε αυτό το περιστατικό, εντάξει. Άνθρωποι είμαστε, πιστεύω συμβαίνουν σε όλους».

Ο συγκεκριμένος δρόμος της Λαμίας είναι διπλής κατεύθυνσης. Όπως ισχυρίζεται, η οδηγός του μπλε αυτοκινήτου είχε ανάψει φλας για να στρίψει αριστερά στην οδό Ολύμπου, έκοψε ταχύτητα, ο ντελιβεράς όμως δεν είδε το φλας και συνέχισε ευθεία την πορεία του.

«Αυτό που είπαν ότι πήγα να προσπεράσω δεν έγινε ποτέ. Δεν πήγα ούτε να προσπεράσω, ούτε τίποτα. Απλά όπως πήγαινα στον δρόμο και έστριψε, εάν έβγαλε φλας που ισχυρίζεται εγώ δεν το είδα, τα λέω όπως είναι τα πράγματα και απλά όπως ήμουν στην πορεία μου και έστριψε έπεσα πάνω της. Έκανα έναν μικρό ελιγμό μήπως μπορέσω τουλάχιστον να την αποφύγω, δεν μπόρεσα ποτέ βέβαια. Με 40 χιλιόμετρα δεν πας να κάνεις προσπέραση ποτέ», πρόσθεσε ο ντελιβεράς.

«Η γυναίκα παλάβωσε, δηλαδή εγώ εκείνη την ώρα πραγματικά κοίταγα πιο πολύ να συνεφέρω αυτήν, παρά εμένα γιατί είχε παλαβώσει και πραγματικά ευχαριστώ τον Θεό για αυτό, γιατί ήταν πάρα πολύ καλή και πάρα πολύ καλός άνθρωπος και ήρθε και στο νοσοκομείο και με βοήθησε. Ούτε χτύπησα, ούτε τίποτα. Απλά ήταν έτσι η συγκυρία που ήταν να γίνει αυτό. Δόξα τω Θεώ που δεν έγινε και κάτι παραπάνω», υπογράμμισε ο νεαρός.

Ο 25χρονος είχε χτυπήσει από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου στην κοιλιακή χώρα και έτσι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

«Είχα άγιο. Θα μπορούσα να έχω σκοτωθεί, αν είχα έστω και 10 χιλιόμετρα παραπάνω θα μπορούσε να έχει γίνει μεγαλύτερη η ζημιά, να ‘χα χτυπήσει σε κάποιο εσωτερικό όργανο και να ΄χω πάθει κάτι πολύ χειρότερο. Με προστάτευσε αρκετά το κράνος μπορώ να πω. Τέλος καλό, όλα καλά. Τα ράμματα θα τα κόψω τουλάχιστον σε μία εβδομάδα και θα είμαι ξανά όπως ήμουνα αφού δεν έχω πάθει κάτι άλλο».